SNP – Et merke basert på vitenskap og inspirert av naturen

 

SNP er et ledende Koreansk skjønnhetsmerke og skaper produkter som gir det de beskriver som en “Total Skin Solution”, med andre ord vil deres produkter kunne levere alt det huden din behøver. Formlene deres er utviklet av K-Beauty hudpleie eksperter som sørger for å gi deg som kunde, de aller beste produktene basert på ekspertise innen industrien og vitenskapelig bevis. SNP viser og til deres filosofi gjennom selve navnet deres, SNP står nemlig for Science, Nature og Purity.

SCIENCE står for å prioritere kundenes hud, basert på deres egne hud eksperter som jobber hele tiden med videre forskning og utvikling. NATURE står for trygge og dokumentert effektive ingredienser da SNP benytter seg av naturlige og rene ingredienser, forsterket av vitenskap for å styrke de og for å skape den mest effektive hudpleien mulig. PURITY står for ren hud da SNP er trygg å bruke selv for sensitiv hud da de kun benytter seg av ingredienser som er bevist trygge å bruke takket være omstendig testing.

Dette er et selskap som ble etablert tilbake i 2008 og startet med å lansere to av de mest kjente hudpleie seriene innen K-Beauty med deres acne og pore serier. Det var derimot ikke før i 2012 at SNP kom seg inn på det globale markedet, hvor de var tilgjengelig i butikker rundt om i verden allerede året etter. Etter dette har de lansert det ene hit-produktet etter det andre med deres verdenskjente «bird's nest mask» og de morsomme dyreansikt maskene som har inspirert en rekke andre merker i ettertid. Idag har SNP blitt et ledende merke innen K-Beauty og har hatt samarbeid med flere kjendiser og blitt tilgjengelig rundt i hele verden

Prep Peptaronic Cream er formulert med både olje og fuktighet til huden din. Dette gjør at den klarer å balansere huden olje- og fuktighetsnivåer og sørger dermed for at huden din holder seg smidig. Produktet inneholder 5 ulike typer hyaluronsyre og dens tekstur skaper en fuktighetsbarriere som beskytter huden din fra irritasjon og forhindrer tap av fuktighet og tørrhet. Den lette teksturen til kremen sørger for at den kan leverer fuktighet fra topp til tå i tillegg til at den blir raskt absorbert av huden og hjelper å jevne ut tørr og ru hud. Med 6 ulike typer peptider, booster denne kremen elastisiteten i huden din samtidig som at den virker revitaliserende, noe som sørger for at huden får tilbake den naturlige gløden.

SNP Prep Peptaronic Tone up Cream gir det perfekte grunnlaget før makeup. Kremen er utviklet med Pink Kaolin, en form for leire som hjelper å skape en jevn finish på huden samtidig som den roer ned eventuell irritasjon, rødhet eller urolig hud. Dette produktet har en ikke oljete konsisten som gjør at den lettere blir absorbert inn i huden uten å etterlate en «kakete» eller «pudrete» finish på overflaten. Denne kremen etterlater huden din med et friskere og renere utseende og gir deg en «selfie» klar look på 1-2-3. Kremen brukes best på dagtid og er fomulert med 5 typer hyaluron syre samt 6 typer peptider som tilfører fukt dypt ned i hudens overflate samtidig som at det forbedrer elastisiteten. Andre ingredienser som Niacinamide hjelper også å lysne opp huden samtidig som den gir deg en fastere hud.

 

SNP Prep Vitaronic Gel Cream er en gel tekstur som tillater enkel påføring uansett om du bruker denne som en del av morgen- eller kveldsrutinen din. Dette er en krem som hjelper å lysne og å jevne ut hudtonen din samtidig som den gir deg en naturlig glød. Gel kremen bruker et vitamin kompleks som sin hovedingrediens, som tilfører vitalitet til huden din med sine lysnende og energigivende ingredienser. Vitaronic Complex inneholder ekstrakter fra det som er kjent som japansk bitter-appelsin, som er veldig rik på vitaminer. Denne frukt ekstrakten inneholder også sterke anti-oksiderings egenskaper. Produktet passer til alle hudtyper.

SNS Prep Vitaronic SOS Ampoule kan være den intensivbehandlingen som huden din trenger. Her får du et sett med 7 individuelt pakket glass som tilbyr deg en hel uke med høyintensiv hudbehandling. Ved å bruke en av disse ampullene hver dag, vil du få en hel uke med behandling til huden din. Dette produktet er skapt med ingredienser av topp kvalitet og inneholder et vitamin kompleks som sin hovedingrediens. Her finner du kraftfulle ingredienser som er skapt for å berolige huden din, samtidig som du ser at huden revitaliseres, får en finere tekstur og jevner ut hudtonen din. Dette er et produkt som er skapt for rask og effektiv hudbehandling som skal hjelpe å bringe livløs og gusten hud tilbake til live. Produktet inneholder også 3 lag med hyaluron syre som sørger for at den blir bedre absorbert.

Hva fokuserer SNP på? 

  • Effektive produkter basert på vitenskapelig forskning
  • Å fremheve frisk og ungdommelig hud
  • Stort fokus på å benytte seg av naturlige og rene ingredienser
  • Alle ingredienser har blitt verifisert for ren og sunn hud
  • Å tilbyr produkter som gir en komplett løsning for huden din
  • Trygge produkter som også kan brukes på sensitiv hud

 

SNP PREP – Tilbake til det grunnleggende

SNP er en merkevare som kan tilby en rekke ulike produkter da de iløpet av årene har utviklet opptil flere ulike serier som har blitt godt tatt imot. En av dem er deres SNP PREP serie som handler om å gå tilbake til det grunnleggende innen hudpleie. I denne hudpleieserien vil du finne tre ulike serier med produkter, alle tilpasset ulike behov og med ulike fokus, avhengig av hva det er nettopp din hud behøver. I SNP PREP produktene vil du finne flere lag med hyaluron syre med nøkkelingredienser som peptider, CICA og vitaminer. I hver av de tre ulike seriene til SNP PREP vil du finne en krem og en toner mens resten av serien består av ulike produkter som sheet masks, toner pads og serum.

 

SNP – Banebrytende sheet masks

Noen av produktene som SNP kanskje har blitt aller mest kjent for siden lansering er deres sheet masks. I denne produktserien vil du finne en rekke ulike alternativ som vil gi huden din det den trenger. Her finner du mykgjørende, rensende, lysnende og fuktighetsgivende masker. 

SNP Prep Peptaronic Ampoule Mask forbedrer hudens vitalitet med peptider og hyaluron syre som gir dyptpleiende fuktighet og forbedret vitalitet. 3-Marine Complex bestående av næringsrik alge balanserer en stresset hud.

SNP Prep Vitaronic Ampoule Mask gir huden en vitamin boost med Vita-Complex, Vitamin C og Vitamin B5, samt Niacinamide som lysner og gir vitalitet til en sliten hud. Hyaluronsyre gir langvarig fuktighet og mykere hudoverflate.