Øyekrem – Hvorfor Koreanske er de beste

Vi kan nok alle være enige om at en øyekrem kan nesten kjennes som en dobbel espresso for dine trøtte øyne. De vil kanskje ikke ha like umiddelbar effekt på samme måte som en espresso, men likevel vil de uten tvil sørge for at øynene dine ser mer våkne og freshe ut. Huden rundt dine øyne er tross alt den mest sensitive og ømfintlige delen av ansiktet vårt og er derfor også gjerne det første stedet du vil begynne å se de første aldringstegnene. Det er nettopp på grunn av dette at det er en god ide å investere i spesialiserte hudpleie produkter, som en god øyekrem. Det å finne den perfekte øyekremen som fungerer for din hud og dine behov er en oppgave som gjerne virker enklere enn det det egentlig er. Med et så enormt utvalg som det det er idag, blir valget enda vanskeligere.

Når det kommer til kosmetikk og ikke minst hudpleie, virker det som om Korea alltid er to skritt foran resten av verden. De klarer å virkelig levere gang på gang og lanserer produkter av topp kvalitet som det rett og slett ikke er mulig å konkurrere med. Dette inkluderer selvsagt også koreanske øyekremer og det med god grunn. K-Beauty øyekremer har blitt til en stor hit rundt hele verden og med deres unike ingredienser vi vil fortelle mer om, klarer disse produktene å by på upåklagelig verdi for pengene.

 

Hvordan påføre en koreansk øyekrem

Dersom du er kjent med K-Beauty allerede, vil du nok allerede være klar over at de er kjente for å ha mange trinn i deres hudpleierutiner. Så hvor er det egentlig påføringen av øyekrem kommer inn i bildet? Øyekrem påføres best etter at du allerede har tatt på både serum og fuktighetskrem i ansiktet, men den skal altså på før SPF og selvsagt før all sminke.

 

1. Skrap/klem ut en ertestørrelse med krem på ringfingeren din, som ifølge eksperter er den mykeste fingeren å bruke så du skal unngå å bruke for mye trykk på den ømfintlige huden rundt øynene.

2. Gni begge ringfingrene sammen for å fordele produktet jevnt og klapp inn rundt øynene, med ekstra fokus på området under øynene, under brynsbenet og mellom øyenbrynene. IKKE gni huden eller dra fingeren bortover.

3. Etter å ha påført øyekremen, vent et minutt eller to for å la den absorbere helt før du fortsetter med resten av hudpleierutinen din og/eller sminke.

 

Ingredienser å se etter i koreansk øyekrem

Før vi går i gang med listen over populære og viktige ingredienser å se etter i øyekremer, kan vi starte med å si at du alltid bør prøve å investere i øyekremer som er parfymefrie. Dette er spesielt viktig dersom du har sensitiv hud. Når det kommer til ingredienser du bør holde utkikk når du skal kjøpe en koreansk øyekrem, har vi listet opp de nedenfor.

 

  • Adenosin: Dette er et stoff som finnes naturlig i våre celler og har en lindrende effekt både på sår og også ved å gi deg en anti-aldrende effekt. Adenosine virker oppstrammende og utglattende på huden og fungerer også bra til fet hud og akne utsatt hud.
  • Ceramider: Som en type lipid, vil ceramider finnes naturlig i huden og jobber for å eliminere tap av fuktighet, noe som hjelper huden å holde seg ungdommelig og glødende.
  • Hyaluronsyre: Denne ingrediensen er også kjent som «sodium hyaluronate» og vil jobbe hardt for å holde på fuktigheten og holde huden hydrert. Den kan også hjelpe å øke kollagenproduksjon i huden, som er viktig for å forhindre tidlig aldring.
  • Nevropeptider: En ingrediens som hjelper å stimulere produksjonen av kollagen og redusere synligheten av rynker og fine linjer.
  • Niacinamide: Denne ingrediensen er perfekt for deg med akne eller fet hud da din virker balanserende på huden og motvirker overflødig talgproduksjon.
  • Retinol: Dette er en form for vitamin A og er en ingrediens som øker regenereringen av celler, forbedrer hudtonen og gjør huden glatt. Det kan også hjelpe på tilstoppede porer og redusere synligheten av fine linjer og rynker.
  • Sneglemucin: Sneglemucin er en viktig peptid som inneholder mange antioksidanter. Den rehydrerer huden og bidrar til å holde huden fuktet og full av elastisitet.
  • Vitamin C: Vitamin C er en kraftfull antioksidant som kan hjelpe å øke kollagenproduksjon og beskytte mot skader fra frie radikaler.
  • Vitamin E: Brukes vitamin E sammen med vitamin C, vil den beskytte mot frie radikaler, gi næring til huden og hjelpe å gi deg en jevnere hudtone.

 Du kan lese mer om ingrediensene her.

 

Våre K-Beauty øyekremer

 

Hos oss finner du et stort utvalg av ulike øyekremer fra velkjente og populære K-Beauty merker. Vi har plukket ut et lite utvalg av øyekremene du vil kunne velge mellom hos oss, alle med ulike funksjoner og fordeler. Ved å bruke guiden over ingredienser du bør se etter når du skal kjøpe en øyekrem, vil du kunne velge ut din perfekte øyekrem uten problemer.

 

Beauty of Joseon Revive Eye Serum Ginseng+Retinal formulert med retinol liposom for å forbedre hudens elastisitet og ginseng rot ekstrakt for å øke hydrering. Serumet er lett, glir jevnt og absorberes raskt inn i huden.

Isntree eye cream - utseende.no


ISNTREE TW-Real Eye Cream – Dette er en øyekrem som både styrker og glatter ut huden rundt øynene dine. God effekt på mørke ringer og gir deg også økt elastisitet.

Purito eye cream - utseende.no

PURITO Centella Green Level Eye Cream – Denne øyekremen inneholder ingredienser som Centella Asiatica ekstrakt, Panthenol og Peptider. De sørger for at hudens barriere stykes, beskytter mot ytre påkjenninger og forbedrer hudens elastisitet.

 Petitfee eye cream - utseende.no

Petitfee Pep-Tightening Eye Cream - En lettvektig anti-age øyekrem med Peptider, Pro Hyal, Tomatidine og Adenosine som styrker og strammer opp huden rundt øynene. Kremen føles friskt og hydrerende samtidig som er lett og mild.

 D'alba eye cream - utseende.no

D'ALBA Piedmont White Truggle Multi Treatment Eye Cream – Dette er en anti-aldrende øyekrem som inneholder hvit trøffel. Denne ingrediensen er rik på antioksidanter og virker oppstrammende. Intens fuktighet kommer fra ulike oljer og hyaluronsyre.