Cleansing Balm – Den perfekte rensen?

Du har sannsynligvis hørt eller lest om cleansing balms på et tidspunkt. Så fort disse produktene begynte å dukke opp fra det ene merket etter det andre, tok det ikke lang tid før alle snakket om cleansing balms. Det er mange gode grunner til at du skal prøve deg på en cleansing balm som en erstatning for rensevann eller renseservietter. En god grunn til å bytte ut din nåværende rens med en cleansing balm er når årstidene endrer seg. Etterhvert som temperaturen begynner å synke eller at temperaturen varierer mye, vil det være vanskelig å holde huden din hydrert og det er her cleansing balms kommer inn i bildet.

 

En cleansing balm er en utrolig effektiv måte å fjerne smuss og olje fra ansiktet uden å tørke ut huden. Så dersom du har problemer med flassende og tørr hud uansett når på året det er, er det et klart tegn på at du bør bytte ut rensen din. En annen fordel ved å bruke cleansing balms som rensen i hudpleierutinen din er om du foretrekker å ikke vaske ansiktet ditt med vann for ofte. Det finnes nemlig flere cleansing balm alternativ hvor du ikke behøver å bruke vann i det hele tatt. Da vil det bare være å massere inn, tørke vekk og la det overflødige (akkurat som en ansiktsmaske) trekke inn i huden for å etterlate den mykere og smidigere. Her kan du med andre ord få en ansiktsrens og en nattkrem i ett og samme produkt? Det kan du vel ikke takke nei til?

 

Våre cleansing balm favoritter

I nettbutikken vår vil du selvsagt finne en rekke ulike cleansing balms å velge mellom som er tilpasset ulike hudtyper og ulike behov. Våre cleansing balms kommer fra velkjente og ledende merker innen verden av K-Beauty som Banila co, d'Alba og Heimish. Vi har derfor listet opp et utvalg av disse ulike variantene nedenfor, så du kan bli litt bedre kjent med de og kanskje finne den som passer for deg og din hud.

 

  • Heimish All Clean Balm – En mild rens som fjerner sminke (også vannfast!) samtidig som den tilfører fukt. Denne renser i dybden, løser opp døde hudceller og tette porer i tillegg til å tilføre fukt og næring. Kommer i en fast konsistens som smelter til en olje når den masseres inn og passer selv til hypersensitiv hud.

 

  • Banila co Clean It Zero Cleansing Balm: Pore Clarifying – En cleansing balm som passer perfekt til fete hudtyper og er Sør-Koreas mest solgte rense balm. Smelter på huden og renser vekk sminke, svette og solkrem uten å fjerne hudens naturlige oljer. Det spesieller med denne balmen er at den renser i dypden av porene og gjør store porene mindre synnlige. 

 

  • D'Alba Piedmont Back to Days Clean Balm – En oljerens med leire tekstur som vil absorbere overflødig sebum og olje i hudens overflate og løser samtidig opp sminke. Denne vil både fjerne sminke, rense ansiktet, stramme opp porene og kontrollere overflødig sebum. Styrker hudens barriere og roer ned irritasjon.

 

 

Hva bør du se etter i en cleansing balm?

Noe av det viktigste i en cleansing balm er at det er hydrerende ingredienser. De aller fleste cleansing balms er olje-baserte nettopp for å sørge for at du får mest fukt for pengene, så her bør du sørge for at oljene er blant de første tingene nevnt i ingrendiens listen. En cleansing balm skal også være fri for alkohol, dette er utrolig viktig da det aller siste du vil ha er en ingrediens i produktet som vil fjerne fuktighet fra huden i stedet for å tilføre fuktighet.