Purito – Produkter med fokus på rene og naturlige ingredienser

Purito er ikke et tilfeldig navn som er funnet opp uten noen tanker bak, merket Purito er nemlig en kombinasjon av det engelske ordet “purify” og det koreanske ordet for jord. Dette er to ord som både har fungert som inspirasjonen bak navnet på merket, men fungerer også som inspirasjonen til sine prinsipper. Navnet deres er også drivkraften bak Purito sitt løfte om å eksklusivt bruke EWG-godkjente ingredienser som er funnet i naturen til å skape deres hudpleie serie. Dette koreanske hudpleie merket tar stolthet i å kunne tilby øko-vennlige formeler som er 100 % dyrevennlige, veganske og allergivennlige samtidig som at de holder seg innen en budsjettvennlig prisklasse.

Purito er et hudpleiemerke som har stor fokus på miljø, noe som også gjenspeiles i innpakningen de benytter seg av til produktene deres. De bruker kun resirkulert papir for å kunne skape miljøvennlig innpakning samtidig som at de sørger for at innpakningen også er praktisk. Merket holder seg trofast mot navnet deres og benytter seg derfor kun av ingredienser som er naturlige og også av høy kvalitet. Purito har svartelistet en lang liste med ingredienser som er koblet til skadelige effekter på både miljø og huden din.

Med et så stort fokus på hud-vennlige ingredienser og en naturlig tilnærming, har selskapet opparbeidet seg en lojal gruppe følgere som inkluderer både hudpleie guruer og nybegynnere. Merket fortsetter å re-utvikle formeler for å kunne tilby hudpleie selv for de med den mest sensitive huden samtidig som at de sørger for at deres produkter har så lite påvirkning på miljøet som  mulig.

 

Hva fokuserer Purito på?

 

  • Stort fokus på rene og naturlige ingredienser
  • Utvikle produkter trygge nok til barn og voksne
  • Produkter som ikke er testet på dyr
  • Veganske ingredienser
  • Emballasje som er resirkulert og resirkulerbart
  • Fokus på ingredienser fremfor luksuriøse beholdere
  • Milde og allergivennlige produkter
  • Budsjettvennlig produkter

 

Purito Centealla – Kultprodukter og en bestselger

 

I tillegg til å være en økovennlig, er Purito en hudvennlig hudpleieserie som både gir næring, virker beroligende og er fuktighetsgivende for huden. Purito er den typen merkevare som har evnen til å forvandle om på huden din og skape en flott og naturlig glød. Purito er ikke bare passende for sensitiv hud, men også for normal, tørr, fet og aldrende hud. De har opptil flere ulike produktserier, så her er det enkelt å finne alt det huden din behøver, fra rensende oljer til avanserte serum.

Purito Centella serien er en av deres bestselgere, noe som kommer av at produktene i denne serien inneholder en god mengde med Centella Asiatica ekstrakt, en populær ingrediens innen K-Beauty. Denne ingrediensen har en antiinflammatorisk effekt som roer ned huden, hjelper å forbedre hudens tekstur og gir masse av fuktighet samtidig som den styrker huden barriere. Dersom du har problemer med sensitiv eller akne hud, vil denne serien passe perfekt.

 

Purito – Perfekt for deg som er nybegynner innen K-Beauty

Det er mange gode grunner til å velge Purito som din aller første hudpleieserie dersom du er helt ny innen den store og voksende verden innen K-Beauty. Grunnen til at vi sier dette er at det rett og slett er noen merker som passer spesielt godt for nybegynnere og dette betyr selvsagt ikke at det kun passer for nybegynnere. Alle de positive tingene ved et merke som passer for nybegynnere, gjør den også til et utmerket valg for alle som er på utkikk etter nye produkter å legge til i hudpleierutinene deres.

Dersom du er helt ny innen K-Beauty, vil kanskje ditt aller første kjøp virke noe risikofylt og dermed kan det være greit å gå for et «sikkert» og trygt valg, men samtidig være produkter som du er spent på å kjøpe og teste ut. Purito faller inn under denne kategorien fordi den både er budsjettvennlig, merket tilbyr produkter av høy kvalitet, produktene er tilpasset sensitiv hud og det er spennende og interessante produkter å prøve ut. Bestselgere fra Purito som deres Pure Vitamin C Serum eller Centella Green Level Recovery Cream er perfekte eksempler på produkter som passer til alle hudtyper og gir deg både gode resultater og mye for pengene.