Levering

Normalt har du varene i postkassen eller på postkontoret 1-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Alle pakker blir sendt med sporingsnummer. Pakken er levert til kjøper når Posten/Bring (transportøren) bekrefter levert i postkassen/på døren eller ved hentested (Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes).

Hentested
Du har 7 dagers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli belastet 59 Kroner for fraktkostnadene.

På Døren

Pakken leveres på døren etter 16:00. Er det ingen hjemme til å ta imot pakken så vil pakken bli sendt til nærmeste Hentested. NB! Har du avtalt dirrekte med posten/Bring om at pakken settes igjen ved døren så ligger ansvaret hos mottaker. ref: Postens vilkår for mottakerstyrt gjensetting

Ved valg av HENTES I VÅRT FASTE UTSALGSSTED. Du vil motta en melding per epost om når pakken er klar for henting. Vi har begrenset åpningstid for denne frakt metoden. Henting av pakker vil kun være mulig på hverdager mellom klokken 09-15. 

 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 330,- .
 
 
Retur
 
Retur av varer belastes Kr 59.- for frakt. (Eksempel: Produktet som returneres koster 159 kr. som krediteres minus 59 kroner i frakt = 100 Kroner tilbakebetalt)