Snegle mucin i Koreansk Hudpleie?

Det har gjennom årene dukket opp en rekke ingredienser innen hudpleie som kan beskrives som “kontroversielle”, men er det en som helt klart skiller seg ut, så er det snegle mucin. Denne ingrediensen, også kjent som snegleslim, er en av de ingrediensene som virkelig har tatt verden innen hudpleie med storm. Det kan kanskje høres litt tvilsomt ut og noen kan til og med få grøsninger av tanken på å smøre inn ansiktet med snegleslim, men om du klarer å se forbi det, er det en utrolig effektiv ingrediens som gir gode resultater.

Så da gjenstår bare spørsmålet om hva snegle mucin egentlig er. Enkelt forklart, er det sekret fra snegler som også er kjent som og også vises på ingredienslisten som SSF eller snegle sekret filtrat. Snegle mucin er noe som produseres på en naturlig måte og blir brukt av snegler som en måte for dem å beskytte seg selv og å lege seg selv dersom de skulle få sår. Snegle mucin har et naturlig innhold av hyaluron syre, glycolsyre og glycoproteiner som alle har vel-dokumenterte fordeler for huden. Nok en gang er det Koreansk hudpleie vi har å takke for å ha oppdaget denne vidunder-ingrediensen og begynt å bruke den i hudpleie produkter.

 

Innfør snegle mucin i din hudpleierutine

Dersom du kunne tenkt deg å innføre noen produkter som inneholder snegle mucin i din egen hudpleierutine, har vi samlet sammen noen forslag til deg. I nettbutikken vår vil du nemlig finne produkter fra tre ulike K-Beauty merker. Merkene Secret KeyCOSRX og Some By Mi er blant de største innen K-Beauty verden og vi er glade for å kunne tilby deres snegle mucin produktserier i vår nettbutikk.

 

Some By Mi:

 

  • Snail Truecica Miracle Repair Toner – Et produkt laget med svart snegle ekstrakt, snegle truecica og plateekstrakter. Perfket for de som har problemer med tørr hud og ujevn hudtone. Gir en elastisitet boost til huden din, virker reparerende, beroligende og forbedrer huden barriere.

 

  • Snail Truecica Miracle Repair Cream – En hydrerende krem laget med svart snegle ekstrakt, plateekstrakter og negle truecica. Perfekt for de med tørr hud og ujevn hudtone. Regenererer hud som er skadet av akne og jevner ut rynker samtidig som hudens barriere styrkes og skadet hud repareres.

 

Secret Key:

 

  • Snail Repairing Toner – En forfriskende toner med sneglesekret og EGF som øker cellefornyelsen. Inneholder arganolje og sheasmør for å tilsette fuktighet.

 

  • Snail Repairing Essence – En fuktighetsgivende essens med sengleslim ekstrakt og EGF. Hjelper huden å reparere arr, hyperpigmentering og beskytter huden mot skader.

 

  • Snail Repairing Emulsion – En fuktighetsgivende emulsjon med sneglesekret og EGF som stimulerer helbredelse og cellefornyelse. Tilsatt arganolje og sheasmør for å tilsette fukt. Emulsjon er en lettere variant av en fuktighetskrem.

 

  • Snail Repairing Eye Cream – En intensiv øyekrem med sneglesekret og EGF. Inneholder også Adenosin og Arbutin som reduserer synligheten av fine linjer og rynker ved å holde huden rundt øynene hydrert.

 

COSRX:

 

  • Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser – En mild rensegele som skånsomt renser og samtidig tilfører fuktighet til huden. Inneholder sneglesekret som virker beroligende på huden og forebygger urenheter.

 

  • Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – Essens med hele 96% filtrert sneglesekret med høy penetreringsevne, noe som betyr at huden vil holde på fuktigheten lenge. Gir deg umiddelbar glød, glatter ut rynker og reparerer og reduserer kvisearr og pigmentflekker.

 

  • Advanced Snail Peptide Eye Cream – En øyekrem med over 72 % sneglesekret som vil øke hudens elastisitet og reduserer linjer og rynker. Består av 5 forskjellige typer peptider som hjelper kollagen produksjon og niacinamid som virker lysnende på mørker ringer rundt øynene.

 

  • Advanced Snail 92 All In One Cream – Alt-i-en fuktighetskrem som stimulerer kollagen og elastin produksjon samtidig som den reduserer akne-arr og ujevnheter i huden. Inneholder 92 % sneglesekret som virker beroligende på huden, styrker hudbarrieren og reduserer linjer og rynker.

 

Fordelene med snegle mucin

Nå som du vet hva snegle mucin er og at det er å finne i en rekke ulike produkter av topp kvalitet, kan vi fortelle om hva snegle mucin egentlig gjør. Takket være hyaluronsyre i mucin, har den en fuktighetsgivende egenskap som støtter hudens barriere og hjelper å få mye fuktighet dypt inn i huden. Glykolsyre hjelper å stimulere kollagenproduksjon som i tillegg til å redusere fine linjer og rynker, også vil hjelpe å gi deg en ungdommelig glød. Snegle mucin inneholder også sink, som er en anti-inflammatorisk effekt og allantoin som roer ned irritert hud. Så alt i al, kan du forvente at huden din kjenner mykere ut, er bedre fuktet og gløder når du jevnlig bruker snegle mucin.