iUNIK – Den naturlige og unike hudpleieserien

iUNIK er et koreansk hudpleiemerke som ble grunnlagt i 2016 og har allerede i løpet av få år gjort seg bemerket og blitt høyt verdsatt internasjonalt. Kosmetikkmarkedet er utrolig stort og kan ofte bli unødvendig komplisert, derfor ønsker de å gjøre det enkelt for alle å kunne pleie huden. Med sin minimalistiske stil ligger fokuset på naturlige, effektive og trygge ingredienser. Det er ikke alltid så lett å finne en fullverdig serie som kan skreddersys til enhver utfordring så derfor er det ekstra spennende å kunne kombinere ulike tonere, serum og fuktighetskrem som er tilpasset utfordringer som akne, tørrhet, sensitivitet, rynker og ujevn pigmentering.

Navnet iUNIK står for Ideal – Unique – Natural – Ingredients – Knowhow som representerer merkevarens mål om å tilby de beste hudpleieløsningene gjennom kontinuerlig innovasjon og forskning.

iUNIK lager alle sine produkter i Korea, inkludert bestselgende Rose Galactomyces Essential Toner, Propolis Vitamin Synergy Serum og Beta-Glucan Daily Moisture Cream. 

Hva kan iUNIK by på?

  •         Enkle ingredienslister som eliminerer hudirriterende tilsetningsstoffer
  •         Naturlige ingredienser
  •         Målrettede serum som tar seg av spesifikke hudutfordringer
  •         Høyt innhold av virkningsfulle ingredienser som f.eks Tea Tree Relief Serum med 67% te tree ekstrakt eller Black Snail Restore Serum med hele 70% sneglesekret

 

Effektive, naturlige og trygge ingredienser! 

Koreansk hudpleie er generelt kjent for bruken av unike ingredienser som dessuten er meget effektive i sine skjønnhetsprodukter. iUnik sparer virkelig ikke på godsakene når virkestoffene tilsettes sine berømte serum og fuktighetskremer.

Black snail mucin (sneglesekret eller snegleslim) er en av Koreas mest populære ingredienser grunnet dets utallige fordeler. Sneglemucin stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin  samtidig som den reduserer akne-arr og ujevnheter. Ikke nok med at det tilfører fuktighet og roer ned irritasjoner, huden får også en mer glød og styrket barriere. Black snail mucin finner du i iUNIK Black Snail Restore Serum.

 

Propolis er en ingrediens som passer alle hudtyper også de med meget sensitiv hud. Det virker antibakterielt, helende og gjenoppretter fuktigheten. Huden får tilført store mengder næring, fukt og antioksidanter. Propolis finner du i iUNIK Propolis Vitamin Sleeping MaskiUNIK Propolis Vitamin Eye Cream og iUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum.

Tea tree olje er en populær ingrediens i mange akneprodukter grunnet dens antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper. Den regulerer dessuten også talgproduksjonen og reduserer nye utbrudd av urenheter og kviser. Tea tree olje finner du i iUNIK Tea Tree Relief Toner og iUNIK Tea Tree Relief Serum.

Beta Glucan (betaglukan) er polysakkarider som ofte finnes i gjær, bakterier, sopp, alge og korn. Denne ingrediensen er ekstremt fuktighetgivende, styrker huden og øker produksjonen av kollagen og elastin. Den gir huden med andre ord perfekt anti-age effekt! Beta Glucan finner du i iUNIK Beta Glucan Power Moisture Serum og iUNIK Beta glucan daily moisture cream.