Pyunkang Yul – Produkter med de tryggeste ingrediensene

Pyunkang Yul, et merke som er utviklet av Pyunkang Oriental Medicine Clinic i Korea vil konkurrere mot alle de “trendy” ingrediensene som bare brukes for sin tekstur eller duft. Dette er nemlig et merke som kun bruker ingredienser på grunn av deres fordeler for huden din. Pyunkang Yul velger nemlig å fokusere på å bruke tradisjonelle Koreanske urter som ingredienser, noe som også er kjent som “han-bang”. Det å finne riktig hudpleie balanse og struktur er et nødvendig steg å ta for å klare å oppnå sunn hud. Ingrediensene de velger å bruke fokuserer på at du skal oppnå en balanse i huden din og hjelpe huden å oppnå et optimalt resultat.

Merket har bestemt seg for å eliminere alle unødvendige ingredienser som bare bruker som “fyll” i mange typiske ingrediens lister. Istedet vil du se at hver eneste ingrediens som brukes i deres produkter er valgt for å kunne være de tryggeste og mest skånsomme for huden. Dette betyr at du ikke vil finne noe parfyme eller tekstur forsterkere så selv de med den mest sensitive huden kan oppnå målet om å ha drømmehuden.

Pyunkang Yul har klart å bli et gjennkjennelig merke etter å ha blitt kjent for deres ikoniske blå apotekar flasker som er å se overalt innen verden av skjønnhet og skjønnhetsbloggere på Instagram. De har blitt til en av de merkevarene som du rett og slett ikke kan la være å legge merke til. De er også utrolig populære fordi de er dyrevennlige, noe som betyr at alle deres produkter med unntak av Nutrition and Intensive Repair Cream som inneholder bivoks er 100 % veganske.

 

Hva fokuserer Pyunkang Yul på?

 

-       Unngår bruken av unødvendige of «fyll» ingredienser

-       Benytter seg av tradisjonelle Koreanske urter som ingrediens

-       Ønsker å gi deg balanse og struktur i hudpleie rutinen din

-       Utvikler produkter med et mål om å gi deg sunn og frisk hud – drømmehuden din

-       Trygge og skånsomme ingredienser

-       Parfymefri og dyrevennlig

-       Veganske produkter

-       Minimalistisk hudpleie

 

Hvorfor bør du prøve produkter fra Pyunkang Yul?

Med så mange ulike merkevarer der ute, også innen K-Beauty alene, kan det virke umulig å bestemme deg for hvor du skal starte eller hva det neste produktet du skal prøve bør være. Derfor kan det være greit å vite hva grunnene er til at du skal prøve ut et spesifikkt merke, så kan du selv bestemme om det høres ut som det passer til deg og dine behov. Et av nøkkelordene hos Pyunkang Yul er «balanse». Dette er også en av de viktigste elementene i en hvilken som helst hudpleie rutine som mange glemmer å ta hensyn til. Dersom du har tendens til å få kvisutbrudd eller flekker i huden som er gustne og grå, kan du ende opp med å fokusere på små ting og dermed ignorere hudpleietrutinen for hele huden din.

Pyungkang Yul sine produkter sørger for å holde ting i orden. Deres produktserier setter fokus på å finne og også å opprettholde oljen og fuktighets balansen i huden din. Om du er en av de mange som alltid er på utkikk etter måter å forbedre fuktighetsnivået i huden din, vil produktene fra Pyunkang Yul passer perfekt. Merket har opptil flere ulike sett du kan prøve, som deres Experience Set som gir deg en fin introduksjon til alle deres populære prodykter mens deres Pouch Set gir deg et utvalg av øyekremer og andre flotte produkter.

 

Passer Pyunkand Yul til sensitiv hud?

Ja! Ja! Ja! Det er det korte og enkle svaret. Pyungkang Yul startet nemlig opp med å fokusere på atopiske hudproblemer som eksem. Det er på grunn av dette at de stadig vekk jobber med minimalt antall ingredienser i produktene deres. Så dersom du har sensitiv hud eller lignende problemer, kan du prøve ut en hvilken som helst toner, serum eller ampoule fra produkt utvalget deres da de vil kunne hjelpe deg uten å etterlate din sensitive hud irritert.

De fleste av Pyunkang Yul sine produkter er også veganske, noe som er et krav for flere og flere. Du kan enkelt se hvilke av produktene som er veganske da dette alltid vil være merket på produktet og oppgis i informasjonen.