Solkrem – Det viktigste steget i hudpleierutinen din?

La oss begynne med å understreke at koreansk solkrem er blant de beste på markedet. Dette skyldes primært innovasjonen, kvaliteten på ingrediensene og den omfattende prosessen bak utviklingen av solkrem i Korea. Landet har en vedvarende forbedring og utvikling av solbeskyttelse, med kontinuerlig forskning og utvikling av nye formler. Denne dedikasjonen har gjort koreanske skjønnhets- og hudpleieprodukter ledende i bransjen i flere tiår, og solkrem er intet unntak.

Sammenlignet med vestlige produkter, er koreanske solkremer overlegne på grunn av deres avanserte hudpleieegenskaper og innovative ingredienser. Koreanske hudpleiemerker har lenge kombinert hudpleie og solbeskyttelse, noe som gir produktene beroligende, fuktighetsgivende og pleiende egenskaper.

I hele Asia har konseptet med daglig bruk av solbeskyttelse en lang historie. Det er en integrert del av hudpleierutinen som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Å bruke solbeskyttelse daglig anses som essensielt for å forebygge solskader, heller enn bare et ekstra trinn før man går utendørs. Dette trinnet kan betraktes som det viktigste i hudpleierutinen, uansett hvor lenge man planlegger å være utendørs i løpet av dagen. Kontinuerlig bruk av solbeskyttelse bidrar til å holde huden ung og sunn.

 

Hva skal man se etter i en solkrem?

Når du leter etter den perfekte K-Beauty solkremen for deg, er det flere nøkkelelementer du bør vurdere i tillegg til å velge en som passer for din hudtype. Disse viktige faktorene å ta i betraktning inkluderer:

Tekstur: Når det kommer til solbeskyttelse, har teksturen på produktet utrolig mye å si. Det kan få deg til å elske å bruke produktet hver eneste dag eller det kan få deg til å hate det. Nøkkelen til dette er å avgjøre hva slags finish du selv ønsker å sitte igjen med på huden din. Husk på at det er viktig å påføre nok solkrem, så å løs problemet ved å bruke mindre er ikke en løsning. Dersom du ikke liker en klissete finish, se etter en med en smidig formel. Dette kan være alt fra en gel, en kjemisk formel eller en fysisk kombinasjon.

Ingredienser: Dette er også en utrolig viktig del av å velge ut en koreansk solkrem og er en av de tingene som gjør at de skiller seg ut fra andre solkremer. Mange koreanske solkremer inneholder en kompleks kombinasjon av ingredienser som er skapt for å forbedre huden din. I tillegg vil du finne ingredienser som har jobben i å beskytte huden din fra UV-stråler.

SPF/PA: SPF er den faktoren som er mest kjent rundt i hele verden når det kommer til å måle beskyttelsesevnen i solkrem. Dette tallet viser hvordan kremen eller produktet vil beskytte huden din fra UV-stråler. Når det kommer til koreanske produkter, vil de som regel ha en SPF på 50 eller høyere. De vil derimot også inkludere en PA faktor i tillegg til SPF faktoren, dette vil vise hvor mye UVA beskyttelse du har, da det er disse strålene som gjør at huden din eldes. Her bør du velge produkter med en PA faktor på +++ eller ++++ som er det høyeste tilgjengelig.

 

Hvorfor solbeskyttelse er så viktig 

Når du bor i et land som Norge, hvor solens styrke kanskje ikke er like merkbar året rundt som i varmere og mer eksotiske områder, kan det være fristende å hoppe over solbeskyttelse. Du kan føle at du sparer både tid og penger ved å hoppe over dette viktige trinnet, men å unngå solbeskyttelse er en stor feil som du sannsynligvis vil angre på senere år.

Ved å investere i en k-beauty solkrem av topp kvalitet, vil du raskt kunne merke fordelene den har for huden din. Den beskytter ikke bare huden mot skadelige UV- og UVA-stråler, men kan også forbedre den generelle tilstanden til huden din. De som konsekvent bruker solkrem daglig fra en ung alder, vil glede seg over resultatene i fremtiden, da huden deres vil se mer ungdommelig og strålende ut enn sine jevnaldrende. Som med all annen hudpleie er forebygging langt bedre enn behandling.

 

K-Beauty solkrem - Våre favoritter

Utvalget av K-beauty solkremer er enormt og det kan derfor være utfordrende å vite hvor du skal begynne. Derfor ønsker vi å dele våre egne solkrem-favoritter nedenfor, som du selvfølgelig også kan finne i nettbutikken vår.

 

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics er vår mest populære solkrem, som passer for alle hudtyper. Det er en økologisk solkrem med 30% risekstrakt og probiotika, som tilfører masse næring og pleie til huden. Med høy UV beskyttelse i kombinasjon med pleiende og og styrkende ingredienser. Kremen er helt fri for duft, eteriske oljer og silikon.

Purito - utseende.no

Anua Heartleaf Silky Moisture Sunscreen er en ansiktssolkrem som kommer med en lett og fresh formel som vil synke raskt inn i huden din. Her får du en solkrem med SPF50+ PA++++ som vil gi deg sterk og effektiv beskyttelse fra skadelige UVA og UVB stråler. Produktet inneholder ingredienser som houttuynia cordata ekstrakt som har en beroligende effekt på huden din og gjør at den passer perfekt til alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud. Andre ingredienser du finner i denne solkremen fra Anua inkluderer panthenol, som er kjent for evnen sin til å låse fuktighet inn i huden din og vil også gi en beroligende effekt på stresset eller irritert hud.

 

 

rootree - utseende.no

Etude Sunprise Mild Airy Finish har SPF 50+ PA++++ som bruker mineralfiltre for å beskytte huden mot skadelig solstråling. Solkremen har ikke-klebrige formelen i en lotiontekstur påføres jevnt, og den er trygg å bruke på sensitiv hud. Denne inneholder 20 typer botaniske ingredienser som for eksempel dvergjordrass-ekstrakt, aloe vera, portulaca oleracea-ekstrakt, acai-bær og acerola. Den naturlige solkremen beroliger stresset hud og øker hudens fuktighet. 

 

d'alba - utseende.no

Haruharu Wonder Black Rice Moisture Airyfit Daily Sunscreen er en lett kjemisk solkrem som beskytter huden mot solskader. Solkremen gir kraftig UVA- og UVB-beskyttelse med bredspektret SPF50+, PA++++ uten synlig hvitt belegg. Den har fuktighetsgivende formel beriket med Haruharu WONDERs ikoniske ingrediens, svart risolje og ekstrakt, som gir fuktighet til huden og har antioksidanteffekter. Den har også beriket med Ceramide NP, Heartleaf Extract, Adenosine og Niacinamide for ekstra lindrende, oppstrammende og opplysende fordeler.

 

COSRX - utseende.no

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ er en solkrem med en lett tekstur som absorberes raskt. Beskytter huden mot UVA- og UVB-stråling, forbedrer hudens fuktighetsbarriere med Aloe Vera bladekstrakter. Passer alle hudtyper også sensitiv hud!