Some By Mi – Sunnere hud på naturlig vis

Some By Mi er et K-Beauty merke som virkelig har tatt verden innen koreansk kosmetikk med storm. Dette har de gjort, ikke bare med deres hudpleie som er inspirert av naturens egne ingredienser, men også med en serie av make-up produkter. Dette er et merke som kan tilby et variert utvalg av både kosmetikk og hudpleie produkter. Du lurer kanskje også på hvor navnet deres kommer fra eller hva det egentlig betyr? Her er det ordene «something», «by a miracle» og «mi» som betyr skjønnhet på koreansk som har blitt kombinert og resultert i merkenavnet Some By Mi.

 

Dette er et Koreansk hudpleie merke som har stor tro på naturens egne ingredienser og henter inspirasjon fra ute i naturen, de har nemlig tro på at det som virkelig utgjør mirakler for en sunnere hud kommer fra nettopp naturen. Derfor lager de sine produkter med milde og hudvennlige ingredienser som er helt frie for skadelige kjemikaler som fargestoffer og parabener. De er også stolte over at alle deres produkter produseres i Korea.

 

Siden selskapet startet opp, har de allerede rukket å vinne flere priser for sine produkter og blitt populært rundt i hele verden og ikke kun i Sør-Øst Asia hvor de først startet. Det er ikke overraskende at et merke som dette bare blir mer og mer populært når de kan by på et enormt utvalg av produkter som er laget med naturlige og organsike ingredienser. Dette gjør også Some By Mi til det ideele valget for de med sensitiv hud og for de som rett og slett er på utkikk etter mildere alternativ for å erstatte deres nåværende hudpleie produkter. Så om dette merket er helt nytt for deg eller om du bare gjerne vil vite litt mer om Some By Mi, kan du fortsette å lese nedenfor for å finne ut alt du trenger å vite.

 

Hva fokuserer Some By Mi på?

-      Ingredienser funnet i naturen

-      Naturlig skjønnhet

-      Produkter som jobber med ulike typer problemer

-      Produkter helt frie for skadelige kjemikaler

-      Passer perfekt for de med sensitiv hud

-      Går gjennom en hud-irritasjon test

-      Fritt for parabener og farge

-      Produkter utvikles og produseres i Korea

-      Milde, trygge og effektive produkter

 

Hvorfor velge produkter fra Some By Mi?

Med så mange ulike K-Beauty merker å velge mellom der ute, kan det oppleves vanskelig og forvirrende å velge ut nettopp hvilken du bør prøve, spesielt om du er helt ny innen den voksende verden av K-Beauty. Some By Mi har en rekke ulike fordeler ved å velge nettopp dem, uansett hva slags produkter du er på utkikk etter. To gode eksempler på produkter som forbrukere ikke får nok av er deres Snail Truecica Miracle Repair Cream og Yuja Niacin Brightening Peeling Gel. Dette er to produkter fra Some By Mi som det googles etter igjen og igjen, takket være deres transformative egenskaper.

 

Begge disse to produktene er formulert med organiske ingredienser som både gir næring til huden og beskytter den og det er på grunn av produkter som dette at Some By Mi har blitt et av de mest populære K-Beauty merkene i verden. Du vil også komme til å se at det er flere produkter som har ganske kort levetid sammenlignet med andre mer tradisjonelle produkter innen K-Beauty. Dette i seg selv er bare nok et bevis på at ingrediensene som brukes er ferske, i motsetning til ingredienser laget av kjemikaler. Ved å ha utviklet produkter som er frie for skadelige ingredienser som kunstige konserveringsmidler, har Some By Mi en kolleksjon av trygge, milde og effektive produkter som passer alle hudtyper, spesielt de med senstitiv hud.

 

Allergi- og dyrevennlige produkter

Some By Mi har et klart og tydelig fokus på naturlige ingredienser, men det er ikke alt. De kan også tilby et stort utvalg av allergivennlige produkter slik at de med sensitiv hud kan føle seg trygge når de shopper etter Some By Mi produkter. Siden produktene deres er formulert med naturlige og organiske ingredienser, virker de ikke irriterende på huden og er et godt valg for brukere med alle slags hudyper, spesielt de med sensitiv hud. Dette er også et merke som er 100 % dyrevennlig, noe som betyr at de verken tester sine produkter eller sine ingredienser på dyr. Det er derimot ikke alle produkter som er veganske, så her må du selv passe på å lese liten tekst.