TIA'M – Produkter som forbedrer huden din fra innsiden og ut

 

Ordet TIA'M betyr “glimtet i øyet når du møter noen for første gang” på persisk. Det er det som er inspirasjonen bak dette hudpleie merket fra Korea, noe som lover godt om hva vi har i vente. Tidligere var derimot merket kjent under et annet navn, C20, men endret dette senere for å jobbe under et navn som kunne fortelle med om hva TIA'M står for og jobber mot. Faktisk har TIA'M kun ett enkelt mål, og det er å hjelpe deg å bli vakrere. Teamet bak dette hudpleie merket har nemlig en teori om at så lenge du ønsker å bli vakker, vil du være vakker.

Dette sør-koreanske hudpleie merket utforsker rundt i hele verden for å finne de beste ingrediensene til sine produkter. Deretter ønsker de å kunne introdusere nye og spennende produkter og merker til andre verden rundt som har like stor interesse for hudpleie og skjønnhet som dem selv.

TIA'M introduserer samtidig seg selv som et hudpleiemerke som er dedikert til å by på gode fordeler for din hud takket være aktive ingredienser som passer til ditt problemområde. De jobber til enhver tid med å skape hudpleieformeler med ingredienser som er bra for deg og huden din samtidig som du får ettertraktede resultater. TIA'M kan by på potente og effektive formeler som vil ha kraften til å fullstendig endre på gusten, trøtt og stresset hud om til den sunne og glødende huden som vi alle ønsker.

 

Hva fokuserer TIA'M på?

Ingredienser som er bra for deg og huden din

Potente og effektive formeler

Produkter som leverer ettertraktede resultater

Aktive ingredienser som jobber for dine problemområder

Bruker trygge og naturlige ingredienser

Utvikler produkter som er rimelige og forbedrer huden fra innsiden og ut

Jobber for å forhindre tegn på tidlig aldring

 

TIA'M bruker trygge og naturlige ingredienser

TIA'M er et hudpleie merke med mange ulike fokuspunkter. En av dem er at de alltid sørger for å kun benytte seg av ingredienser som både er trygge og naturlige. Når vi sier trygge er det snakk om at det er ingredienser som er trygge for huden din og som ikke vil forårsake uønskede reaksjoner for de med sensitiv hud. Å jobbe med naturlige ingredienser lar også teamet som står for utviklingen av produktene, å utforske hele verden for å finne nye, spennende og innovative ingredienser som kan tilføre huden din akkurat det den trenger for å bli en bedre versjon av seg selv.

 

TIA'M – Veganske produkter

Det er mye som er viktig for teamet hos TIA'M, sånn som at det skal være effektive produkter, at de skal være rimelige og at de skal bruker naturlige ingredienser. Noe annet som de også tar på alvor er dyrevennlighet. Alle produktene du finner fra TIA'M vil være 100 % veganske, noe som selvsagt også betyr at dette er hudpleie som ikke er testet på dyr.

Dermed er det kanskje ikke så rart at de står bak flere kult-produkter, spesielt produkter som er rike på vitamin C, den velkjente og populære ingrediensen som fungerer som superstjernen for huden din. Et av disse populære produktene er deres er Vita B3 Source som ble en stor hit så fort den ble lansert og det er ikke vanskelig å se hvorfor. En kraftfull kombinasjon av vitamin C sammen med grønn te ekstrakt og gluthatione skaper sammen et produkt som er fylt med antioksidanter og som hjelper å kjempe mot hyperpigmentering. Det er bare ett eksempel på typen produkter du finner fra TIA'M.