COSRX - Utseende.no

COSRX – et prisvinnende K-Beauty merke

COSRX er et K-Beauty merke som har vunnet opptil flere priser både i Korea og rundt om i hele verden. Det er derfor vi er så stolte av å kunne tilby nettopp dette merket til dere. Selskapet har et fokus på å hjelpe alle individer til å finne løsninger som passer for dem og deres personlige behov innen hudpleie. Selskapet ble etablert i 2013 av Jun Sang Hun og jobber med mottoet «Expecting Tomorrow». Navnet på selskapet er rett og slett en kombinasjon av «Cosmetics» (COS) og «Prescriptions» (RX) som sammen ble til COSRX. Filosofien til selskapet er at enkle ingredienser resulterer i fantastisk formler.

Fans av COSRX elsker produktene deres takket være effektive ingredienser som snegle mucin, fermentert gjær og hudvennlig eksfoliering. Det er dermed ikke noen overraskelse at kjendiser som Kim Soo-Hyun, Emily Ratajowski og Alexa Chung benytter seg av COSRX produkter i sin hudpleierutine. Merket har også blitt omtalt i medier som New York Magazine, Allure, InStyle og Harper's Bazaar og har nærmere 350 000 følgere på sin Instagram konto.

Grunnleggeren Jun Sang Hun tok med seg erfaringen av å ha hatt problemer med sensitiv hud helt siden han var ung og hadde alltid hatt problemer med å finne passende produkter på markedet. Dermed var Cosrx skapt og de aller første produktene var skapt for å behandle akne og kviseutbrudd. Ikke lenge etterpå begynte selskapet å utvides innen Korea, som et rimelig alternativ for hudpleie produkter.

 

Hva fokuserer COSRX på?

  • Rimelige og effektive produkter
  • Variasjon av hudpleie produkter tilpasset alle hudtyper eller hudproblemer
  • Stort fokus på AHA- og BHA-produkter
  • Skaper produkter som leverer resultater raskt
  • Store andeler naturlige og botaniske ingredienser
  • Produkter som ikke er testet på dyr

 

Nøkkel-ingredienser i COSRX hudpleie

En av tingene som skiller seg ut med COSRX er at det ikke er kun en nøkkelingrediens som går igjen i utvalget av hudprodukter. Istedet benytter COSRX hudpleie produkter seg av en rekke ulike ingredienser som alle har ulike fordeler. Et av de velkjente produktene deres er COSRX Pimple Patches som er hydrocolloid bandasjer, en ingrediens som hjelper å lege kviser og akne raskere ved å absorbere urenheter og oiljer fra problemområdet samtidig som den tilfører fukt.

Et annet populært produkt fra COSRX er deres Snail Essence, som inneholder hele 96% snegle mucin som er hovedingrediensen her. Fordelene til snegle mucin kommer fra tre hovedkomponenter som er glykolsyre, hyaluron syre og allantoin. Sammen gir de snegle mucin alle de egenskapene som det er kjent for, som å lege huden, hindre aldringstegn og å hjelpe mot både akne, rosacea, arrdannelser og sår hud fra barbering.

Vi kan også nevne COSRX BHA Blackhead Power Liquid som inneholder salix alba ekstrakt som sin nøkkelingrediens. Salix alba eller hvitpil på norsk, inneholder medisinske og hudpleie fordeler da det er rikt på salicin. Salisylsyre (BHA) har blitt en gjenganger innen hudpleie og lages av salicin. Dette er en ingrediense som holder på fantastiske anti-inflammatoriske egenskaper som har vist at det minsker porer og rynker i tillegg til at det jevner ut hudtonen din og gir deg fastere hud.

 

Kraften av botaniske ingredienser og det seneste innen forskning

Ovenfor nevner vi en rekke ulike nøkkelingredienser som COSRX har tatt i bruk i en eller flere av produktene sine. Det som tydelig er en gjennomgående regel for disse produktene er at det er naturlige ingredienser som benyttes. For i tillegg til at COSRX har et fokus på at det skal være effektive ingredienser, er det også viktig at det er naturlige ingredienser som brukes. Selskapet benytter seg av kraftfulle, naturlige botaniske ingredienser i sin reneste form. Produktene fra COSRX vil derfor være proppet fulle av de fineste naturlige og aktive ingrediensene som ginseng, aloe vera, snegle mucin, fermentert gjær og en rekk eulike naturlige planteolje ekstrakter. Det er bevist at alle disse ingrediensene hjelper å oppnå klarere, friskere hud med en naturlig glød.

Alle COSRX sine produkter har en bakgrunn med mange års research av hud og ulike hudtyper. Dette er et merke som går inn med en vitenskapelig tilnærming til hudpleie og investerer tid og penger i pågående dermatologisk research. Dette er grunnen til at du alltid vil kunne oppdage og prøve nye produkter fra COSRX da sortimentet deres stadig vekk utvides med nye formler og det aller siste innen hudpleie.