MediPeel – En koreansk estetikk ekspert

MediPeel er en merkevare innen K-Beauty hudpleie som jobber med å kunne levere høyst funksjonelle produkter som du selv kan benytte deg av hjemme, helt uten hjelpen eller ekspertisenfra en hudpleier. Det er et team med eksperter som står bak dette merke og de vet bedre enn noen andre, hvordan hud skal behandles. Ved å bruke produkter fra MediPeel vil du kunne oppnå en klar og oppfrisket hudtone som du alltid har ønsket deg. Alle deres produkter er utviklet med bakgrunn i teknologi, forskning og ingredienser som er nøye utvalgt.

 

MediPeel har blitt verdenskjente grunnet deres bruk av sjeldne og kostbare ingredienser som gull, snegle mucin, Syn-ake og collagen. Det er takket være ingredienser som dette at tilhengere av produktene fra MediPeel sier at resultatene kan sammenlignes med resultatene du sitter med etter behandling på de dyreste hudpleierne. Deres ingredienser er nettopp det som gjør MediPeel sine produkter til noe helt unikt. Produktutvalget deres består av et stort utvalg av hudpleieprodukter som er inspirert av profesjonell hudpleie som er skapt for å behandle en rekke ulike hudtyper og problemområder.

 

Hva fokuserer MediPeel på?

* Produkter til ulike problemområder og hudtyper
* Unike og effektive ingredienser

* Produkter av topp kvalitet
* Effekten av å ha være til profesjonell hudpleie

* Å oppnå klar og jevn hudtone

* Produkter basert på forskning og teknologi
* Ekspertise fra de siste 20 årene

 

Stor effekt i små doser

MediPeel har riktignok en rekke ulike fantastiske produkter, men noen av produktene de kanskje har blitt mest kjent for de siste årene er deres «Ampoule» produkter. Ampoulene fra MediPeel er høyst effektive produkter som inneholder en stor prosent med ingredienser som ikke bare er fantastiske for huden din, men også har en transformerende effekt. Disse produktene gjør nemlig at du kan se effekten og resultatene i løpet av kort tid. Vi er derfor glade for å kunne tilby to av deres Ampoule produkter hos oss, hvor både Bortox Peptide Ampoule og Bio Intense Gluthione White Ampoule er tilgjengelig. Den førstnevnte har en løftende effekt, nesten som botox uten nåler mens White Ampoule vil gi deg fuktighet, næring og jevne ut hudtonen din.

 

Unike og dyrbare ingredienser

Noe av det MediPeel er stoltest av og som de har en enorm fokus på er deres unike ingredienser som ikke bare er plukket ut nettopp for å være unike, men fordi det er sjeldne, dyrbare og har fantastisk effekt på huden. Noe av ingrediensene du vil kunne finne i flere av deres produkter inkluderer 24k gull, kollagen fra gris, snegle mucin, Syn-Ake, centella asiatica og aloe vera fra korea. De har også tatt patent på en rekke ulike teknologier som de bruker for å få mest mulig ut av ingrediensene som brukes, sånn som deres Cera-pep Cytocis™ tekonologi, Mela W2X® teknologi og Lipo-Repair™ teknologi. Alle disse eksklusive teknologier vil sørge for at ingredienser vil