Numbuzin – Personlig tilpasset hudpleie

Numbuzin er et spennende og unikt K-Beauty merke som legger vekt på å skape og utvikle hudpleieprodukter som er tilpasset en rekke ulike hudtyper og hudproblemer. Selskapet så dagens lys i 2019 og ble rask til en enorm hit blant brukere takket være deres utrolig formler og produkter. Med mottoet «What's Your Number?» inviterer de også brukere til å utvide kunnskapen om sin egen hud og hudtype, for å enklere og raskere finne de produktene som er best tilpasset dem.

Selskapet står bak en rekke ulike fantastiske hudpleieprodukter som alle har fått ulike nummer fremfor å bruke navn og beskrivelser som er vanskelige å huske på. Med dette har det aldri vært enklere å finne akkurat de produktene som passer til deg og dine utfordringer med huden din. Målet til Numbuzin er å være et ærlig og effektivt hudpleiemerke som passer til alle. Hvert tall i deres hudpleieprodukter representerer ulike hudpleieløsninger, som igjen er spesifikkt designet for ulike hudtyper.

Vi er stolte av å kunne tilby flere av de besteselgende produktene til Numbuzin og er sikre på at du vil finne akkurat de produktene som passer til din hud.