Secret Key

Secret Key er et koreansk hudpleie- og makeup merke grunnlagt i 2006 som ønsket å gjøre en forskjell i skjønnhetsindustrien. Målet er å utvikle produkter av høy kvalitet som kombinerer det beste fra naturen, skjønnhet og teknologi. Med eget forskningssenter utvikler de seg stadig og holder seg alltid i front når det kommer til innovative produkter ved bruk av naturlige ingredienser.

Utviklingen har vært overveldende siden oppstart og Secret Key er nå et av de ledende merkene i Asia og høyt verdsatt også globalt. De har utviklet produkter som målrettet pleier og behandler mange ulike hudutfordringer. Alt fra forstørrede porer og gusten hud, til sensitiv og dehydrert hudtilstand.

Snail Repairing Line er en av Secret Key sine første og mest populære produktlinjer. De virker reparerende ved hjelp av pleiende ingredienser som sneglesekret (sneglemucin), kaviarekstrakt og EGF. Sneglesekret er ekstremt beroligende for huden samtidig som den forebygger urenheter. Linjer og rynker reduseres, sensitivisert hud beroliges og hudbarrieren styrkes. Kaviar har høyt innhold av antioksidanter, proteiner, omega-3 og fosfolipider som fremmer hudens funksjoner og utseende. Dette bidrar til forbedring av hudhelsen og resulterer i en fastere og friskere hud. EGF står for Epidermal Growth Factor som virker reparerende og stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Huden blir mer elastisk og hudtonen blir jevnere.

24K Gold Premium Line ble utviklet i 2014 og inneholder 24 karat gull, vitaminer og Kaviar ekstrakt. Både innhold og emballasje gir deg en fantastisk luksuriøs opplevelse av hudpleie på sitt beste. Gull har antioksidative egenskaper, virker antiinflammatorisk og antiseptisk samtidig som det virker oppstrammende på voksen hud. Hyaluronsyre, Niacinamid og Adenosine hydrerer, jevner ut hyperpigmentering og motvirker danning av rynker.

Starting Treatment Line ble lansert i 2012 og er en av Secret Key’s mestselgende produkter. De er basert på fermentert Galactomyce (Galactomyces Ferment Filtrate) er fermentert gjærsopp og et biprodukt fra fermentering av ris når man brygger sake. Galactomycer er rike på vitaminer, peptider, enzymer. De virker lysnende, jevner ut hudtonen og balanserer hudens naturlige rytme. Aloe vera, kamille og Centella roer ned irritert og stresset hud, mens shea butter, macadamia frø olje og søt mandel olje tilfører rikelig med næringsstoffer. Denne serien passer til alle hudtyper, men spesielt de som ønsker anti-age effekter hvor hudbarrieren styrkes, hyperpigmetering og aldringstegn reduseres, og  huden får mer ungdommelig glød.

Lemon Sparkling Line er renseprodukter  basert på sitron ekstrakt og karbonisert vann for mild og effektiv eksfoliering og vitalitet. Huden får dyprens uten noen form for irritasjon. Produktene er rike på Vitamin C og beroligende ingredienser som Centella asiatica, ris og kamille. Kollagen, hyaluronsyre og urter tilfører huden fuktighet og næring og hjelper den å holde seg frisk og klar.

Secret Key er et anerkjent merke som i lang tid har levert trygge produkter av høy kvalitet til forbrukere i mange land over hele verden. Med sine vennlige priser kombinert med flott design er dette produkter som er lette å like og praktiske å bruke.