rootree - Koreansk hudpleie

Rootree – En økologisk og naturlig nyhet fra Sør-Korea

Rootree er et økologisk hudpleiemerke som ble lansert allerede i 2001 og som nå endelig er tilgjengelig her i Norge! En spennende nyhet innen K-beauty som er dedikert til å kunne levere den samme vitaliteten fra skogen til din hud. For oss som ikke vet noe om egenskapene til trærne på Jeju Island i Sør-Korea, kan det hele kanskje høres litt merkelig ut, så derfor skal vi gå gjennom det trinn for trinn sammen med deg.

Filosofien til Rootree er å høste alt trærne på Jeju Island har å by på, for å kunne forbedre din hud ved å la den hvile. Tanken bak dette er at det å være i skogen, omringet av trær lar mennesker puste dypt, slappe av og finne roen og ved å høste ingrediensene fra denne skogen, kan dette overføres til huden vår. I Sør-Korea sier de rett og slett at huden skal «ta seg en pause» og er det noe som vi i Norge kan kjenne oss igjen i, så er det roen vi sitter igjen med i kropp og sjel etter en tur i skog og fjell.

 

Hva kan Rootree by på?

  • Mer enn 89% økologiske ingredienser
  • Frie for 11 ulike kjemiske ingredienser
  • Benytter seg av økologisk vannekstrakt istedet for behandlet vann
  • Dyrevennlig hudpleie
  • Resirkulerbare og resirkulert materialer til emballasje
  • Ingen kunstige dufter

 

Dyrevennlig, resirkulert emballasje og naturlige ingredienser!

Dette er tre av de største fokuspunktene for Rootree og tre punkter som blir viktigere og viktigere for brukere rundt i hele verden. Rootree er et inspirerende merke som sørger for at de kan tilby det aller beste på en naturlig og human måte. Dette gjør de blant annet ved å ikke benytte seg av dyretesting og du vil heller ikke finne animalske biprodukter i deres hudpleie. Videre benytter de seg også kun av materialer som er resirkulerbare eller allerede resirkulert til all emballasje.

Du behøver heller ikke bekymre deg for skadelige kjemikaler da det er hele 11 ulike av disse som du ikke vil finne i noen av produktene deres og ingen kunstige dufter eller parfymer som er tilsatt. Med andre ord er dette produkter som henter alle sine naturlige ingredienser direkte fra Jeju Island i Sør-Korea.

 

Produkter med legende egenskaper fra skogen

Koreansk hudpleie er ingen nyhet lenger, men vi ser at populariteten rundt i hele verden fortsetter å øke, også her i Norge. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse når vi ser igjen og igjen at K-beauty er noe som klarer å levere naturlig, dyrevennlig, økologisk og anti-aging produkter på en helt annen skala enn mange andre i industrien.

Nøkkel-ingredienser i produktene til Rootree inkluderer kamfertre, som er perfekt for å roe ned irritert hud, krysantemum, som er både antibakteriell og antiinflammatorisk og bambus-arten «sasa quelpaertensis» som hjelper å produsere kollagen og å lysne opp huden.

 

Emballasje som symboliserer naturen

Rootree er det perfekte eksemplet på et merke som har sørget for at alt fra produksjonen, til ingrediensene, til emballasjen står for noe de er stolte av. Emballasjen til Rootree er inspirerende, med alle produktene levert i frostet glass eller plast, komplett med lokk eller kork i treverk som gir det et minimalistisk, dyrt og holdbart inntrykk. Selskapet benytter seg til og med av et spesifikt type tre, bøk, til deres korker og lokk da det representerer elastisitet og lang levetid, som er nettopp det de ønsker å oppnå med huden din med deres produkter.

 

Mobitherapy linjen er en anti-age serie som virker oppstrammende og reduserer aldringstegn. Korean Dendropanax tilfører fuktighet og næring og holder huden frisk, klar og myk. Niacinamide og Adenosine som er ekstrahert fra planter, lysner og reduserer ujevn pigmentering. Den øker også produksjon av kollagen og elastin og virker styrkende. Adenosine  Denne seriens innhold av vitamin A og vitamin C motvirker oksidative prosesser og gir pleie og balanse i hverdagens påvirkninger fra ytre omgivelser.

 

Phyto Ground linjen fokuserer på å balansere hudens pH-verdi og tilføre fukt og næring i dybden. Serien er mild og passer til alle hudtyper. Phytomucin ekstrahert fra yam, lotus root og okra har eksepsjonelt gode fuktighetsgivende og antioksidative egenskaper. Produktene har mildt surt pH-nivå lik huden sin for å optimalisere dens balanse og evne til å beskytte seg mot ytre irriterende faktorer.

 

Cryptotherapy linjen er næringsrikt og slukker tørsten til dehydrert og tørr hud. Produktene kombinerer naturlige ingredienser med innovativ teknologi for å best optimalisere hudens funksjoner. Cryptomeria som er rik på phytoncide virker beroligende og speeder opp hudens helingsprosesser. Phytoncide har mange virkningsområder, deriblant antibakteriell, antiinflammatorisk og styrker hudbarrieren. Hvetespire, Cypress tree blader og Bambusa Arundinacea er rike på vitaminer og mineraler og beskytter huden mot ytre påkjenninger samtidig som de holder huden myk, fleksibel og frisk.

 

Treetherapy linjen består av ansiktsmasker, 2 ulike sheetmasker. Cryptomeria Tree Facial mask virker oppstrammende, motvirker linjer og rynker, reduserer ujevn pigmentering og øker hudens elastisitet.

Nutmeg Tree Facial mask gir intens fukt ved hjelp av Natural Moisturizing Factor (NMF) som lagrer fuktighet i stratum corneum og består av aminosyrer som har høy evne til å holde på fukt og næring lenge. Nutmeg Tree extract (Muskattre ekstrakt) fra Jeju Islands skog tilfører huden vitalitet og næring.