d'Alba – Få det beste av to verdener fra Korea og Italia

Det Koreanske merket d'Alba henter sin inspirasjon fra den fantastiske kvaliteten til de hvite trøflene som er å finne i Italias vakre Piedmont region. Piedmont er kjent for sitt sofistikerte kjøkken og høy kvalitet på vin, men også for å være et område fylt med vakkert fjellandskap og de største isbreene i landet. Dermed er det kanskje ikke så overraskende at det er nettopp dette området i Italia som har vært inspirasjonen bak et hudpleiemerke som dette. Med utgangspunkt i naturlige ingredienser som hvit trøffel kjent som «diamanter i jorden» og at d'Alba betyr «soloppgang» på Italiensk, noe som gjenspeiler seg i at disse produktene bringe huden din til live igjen.

D'Alba er riktignok inspirert av Italia i tillegg til at de henter mange av sine ingredienser fra landet, men alle deres produkter lages i Korea. Der jobber til enhver tid med å kunne tilby en luksuriøs opplevelse for alle dine sanser. Her får du et eksklusivt merke som streber etter å være den perfekte kombinasjonen av europeisk og koreansk hudpleie teknologi for å kunne gi deg det beste av to verdener.

Hver sesong lanserer d'Alba en kolleksjon som er basert på et tema. Et eksempel på dette er deres «Skin Gourmet» serie som er inspirert av en formell europeisk middag som er tilberedt med de luksuriøse hvite trøflene.

 

Hva fokuserer d'Alba på?

 

  • Ingredienser fra Italia av høy kvalitet
  • Å gi deg det beste av to verdener – Italia og Korea
  • Inpirert av ulike temaer fra europa
  • Å gi deg en luksuriøs hudpleieserie
  • Ikke testet på dyr
  • Naturlige ingredienser
  • Hypoallergi testet

 

d´Alba White Truffle First Spray Serum er et høyt elsket serum som gir intens fukt og næring uten å etterlate huden oljete. Inneholder hvit trøffel, avocado olje, extrakt av Giga White og lotus som gjør underverker for huden!

d´Alba Peptide no sebum Balancing Toner er en balanserende anti-age toner med BHA, perleekstrakt og niacinamide. Perfekt til fet, kombinert og senstive hudtyper.

d´Alba White Truffle Intensive Apoule er skapt for å gi huden din intens dose med næring og fuktighet. Inneholder Niacinamide, Kaviar, Perle ekstrakt og Hvit trøffel ekstrakt som er rik på vitaminer og mineraler og etterlater huden sunn og full av glød!

d´Alba Piedmont UV Essence Waterful Sun Cream med SPF50+ PA++++ er en frisk anti-age solkrem med eksklusiv hvit trøffel og vin ekstrakt. Huden får høy beskyttelse samtidig som den får tilført rikelig med fuktighet og næring.

 

Hudpleie med innovative og unike ingredienser

d'Alba er et forholdsvis nytt merke innen hudpleie, iallefall om det skal sammenlignes med noen av de mer etablerte K-Beauty merkene som er tilgjengelig verden rundt idag. Dette påvirker derimot på ingen måte kvaliteten, designet eller effektiviteten av produktene. De benytter seg av innovative og unike ingredienser som er funnet ute i naturen i Piedmont området i Italia for å kunne gi deg det aller beste. Her er målet deres å kunne gi sine kunder en luksuriøs opplevelse hver gang du bruker et produkt fra d'Alba.

Ved å bruke unike ingredienser sånn som hvit trøffel, sørger de for å utnytte all kraften til nettopp disse ingrediensene for å kunne hjelpe deg å løse opptil flere hudproblemer samtidig. Noe vil liker spesielt godt med dette hudpleie merket er at alle deres produkter er frie for syntetiske konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og parfyme. Her får du produkter som heller ikke er testet på dyr og som også har gjennomgått kliniske hypoallergi tester.

 

White Truffle Serum Spray - Over 5 millioner flasker solgt

d'Alba har en rekke fantastiske produkter, men det er et produkt som gikk viralt etter en uttalelse fra en flyvertinne. Etter spørsmål om hvordan hun og andre koreanske flyvertinner klarer å holde huden sin sunn og glødende selv etter så mange timer oppe i luften, sa hun at det var takket nettopp d'Alba sin White Truffle First Spray Serum. Dette har blitt et kult-produkt som er bestselgeren til d'Alba. Dette er et av flere produkter som inneholder de fineste hvite trøflene fra Italia og som er produktets hovedingrediens, ikke rart at disse trøflene gjerne omtaler som diamanter fra jorden. Det har vist seg at de har uslåelig antialdrende effekter, som lar huden få tilbake sin naturlige og ungdommelige glød.