Blithe – Tilpasset til den urbane kvinnen

Vi har gleden av å introdusere et helt nytt Koreansk hudpleiemerke her hos oss. Når dette merket først ble lansert, tok det markedet med storm på grunn av sitt fantastiske og iøynefallende emballasje og med multitasking produkter. Merket har også gått ut og reklamert for seg selv som «smart» hudpleie for den urbane kvinnen. Når vi snakker om smart hudpleie, betyr dette at de har benyttet seg av det nyeste innen vitenskapelig teknologi for å kunne takle hudproblemer du måtte ha. Samtidig vil produktene beskytte mot påkjenninger som mange kanskje ikke tenker over så mye, som forurensing.

Et merke som dette som har valgt å fokusere på den moderne og urbane kvinnen, tar tak i problemer med huden som mange andre merker overser. Her er det fokus på at hudpleierutinen din skal være beleilig og samtidig effektiv. Produktene er skapt for å takle problemer som før i tiden ikke var et problem. Ting som hardt vann, klimaanlegg, forurensing, gassutslipp påvirker huden vår mer enn de fleste er klare over og problemene som dukker opp på huden er et direkte resultat av alle disse «moderne» plagene. Men takket være de fineste naturlige botaniske stoffer og ekstrakter, har Blithe skapt den neste generasjonen med hudpleie.

Hva fokuserer Blithe på?

  •        Anti-pollulaging – anti aldring og beskyttelse mot forurensing i ett
  •        Blithe observerer livsstilen til urbane kvinnen
  •        Merket benytter seg av plante ingredienser fra uforurensede områder
  •        Blithe har fjernet 9 skadelige ingredienser som parabener, talkum og benzophenone for å mindre irritasjoner
  •        Produktene fra Blithe har ikke blitt testet på dyr
  •        Fokuserer på å beskytte huden fra livsstil og miljø stressende faktorer

Anti-pollulaging – beskyttelse og pleie i ett!

Et klart og tydelig fokus du vil kunne se i Blithe sine produkter, er at de skal være multitasking. Med andre ord vil de at et produkt skal kunne gjøre mer enn kun en ting for huden din, og dermed gi deg en mer effektiv og velfungerende hudpleierutine. Ved å ha produkter som gir huden din alt den behøver, kan du forkorte tiden du bruker på hudpleien og du behøver også færre produkter. Som første av sitt slag har Blithe revolusjonerende produkter som presset serum i fast-form. Her får du serum og ansiktskrem i ett.

Vi har også nevnt fenomenet «anti-pollulaging», som er et grunnleggende element i alle Blithe sine produkter. Dette ordet er rett og slett en sammensetting av de engelske ordene «aging» og «pollution». Her har selskapet tatt i bruk ingredienser som både beskytter huden mot forurensing og andre ytre faktorer som påvirker huden og dermed bremser ned hele aldringsprosessen på en naturlig måte. Det er også tatt i bruk noen aktive anti-aging ingredienser som virker mer effektivt. Alt dette er med på å behandle sensitiv og irritert hud, noe mange ikke er klare over at kan være et resultat av luftforurensing og andre faktorer.

Oppdag Blithe sine innovative Splash Masks

Uansett om Blithe er et merkevare du har hørt om tidligere eller ikke, vil det være umulig å ikke høre alt om deres Splash Masks. Dette er et innovativt produkt hvor vi er så heldige å ha fått tatt inn fire ulike varianter av den. Dette er rett og slett et produkt som vil gi deg effekten av en ansiktsmaske på kun 30 sekunder. Så dersom du er en av de som virkelig elsker en god ansiktsmaske og resultatene den gir, men ikke er like glad i tiden det tar før den fungerer, vil Splash Masks være den perfekte løsningen. Du kan velge mellom Glacial Mud, Yellow Citrus & HoneyPurple Berry eller Green Tea.

En Splash Mask inneholder væske som er høykonsentrert og kan påføres på to ulike måter. Denne kan du velge å måle opp i korken til produktet for deretter å klappe litt av den inn i huden, sprute vann i ansiktet og avslutte ved å klappe inn masken. Alternativt kan du velge å blande ut en halv kork av produktet med vann for så å sprute blandingen opp i ansiktet.