Mixsoon Bean Kit

Mixsoon Bean Essence og Mixsoon Bean Cream er den ideelle kombinasjonen for de som trenger næring og fuktighet i huden sin. Mens Mixsoon bean essence tilfører huden fuktighet og næringsstoffer med sin unike formel basert på bønneekstrakt, bidrar Mixsoon Bean Cream til å låse inn fuktighet og gi næring til huden med sin rike kremkonsistens. 

Mixsoon Bean Essence er et prisvinnende 2-i-1 produkt med fermentert bønneekstrakt som jevner ut ruglete hudoverflate samtidig som huden tilføres fuktighet og næring. Virker mildt eksfolierende og talgregulerende.

Mixsoon Bean Cream er en rik fuktighetskrem med fermentert ekstrakt fra soyabønner som tilfører huden intens næring og beskyttelse. Passer perfekt for tørr dehydrert hud som trenger langvarig effekt.

 Etter rens og toner, påfør Mixsoon Bean Essence den slik du ville gjort med en vanlig essence. Påfør en passende mengde og massér forsiktig inn i huden. Deretter påfør Mixsoon Bean Cream i sirkelbevegelser og avslutt med din solkrem. 

Ptouktene kan anvendes daglig. 

TIPS: 

Anvende Mixsoon Bean Essence for eksfoliering: 

Etter rens, påfør riktig mengde essence på huden din og massér den jevnt over hudoverflaten. Innen ett minutt vil du oppleve den fantastiske eksfolierende effekten av produktet: døde hudceller og overflødig talg fjernes fra huden i synlige partikler. Det anbefales å bruke 2-3 ganger i uken for eksfoliering.

 
 

 


Total: NOK 644,00 Førpris: NOK 758,00 inkl. mva.


Inneholder


Mixsoon Bean Essence 50ml


Antall: 1

Mixsoon Bean Essence er et prisvinnende 2-i-1 produkt med fermentert bønneekstrakt som jevner ut ruglete hudoverflate samtidig som huden tilføres fuktighet og næring. Virker mildt eksfolierende og talgregulerende.
Les mer


Mixsoon Bean Cream 50ml


Antall: 1

Mixsoon Bean Cream er en rik fuktighetskrem med fermentert ekstrakt fra soyabønner som tilfører huden intens næring og beskyttelse. Passer perfekt for tørr dehydrert hud som trenger langvarig effekt.
Les mer