Gå til innholdet

The 7 skin method

The 7 skin method 

Har du hørt om 7 Skin Method? Det er en koreansk hudpleieteknikk som innebærer å legge lag med toner på huden din opptil syv ganger for å oppnå en hydrert og strålende hud. Hvis du leter etter en måte å forbedre hudens tekstur og utseende på, kan 7 Skin-metoden være akkurat det du trenger! Metoden er kanskje ikke en helt ny hudpleieteknikk, men den er utrolig relevant i dagens tid, spesielt med den økende populariteten til "glass skin". Selv om denne metoden har eksistert en stund, har den fått fornyet oppmerksomhet på grunn av sin evne til å gi en intens og dyp fuktighet til huden, noe som er nøkkelen til å oppnå den ettertraktede "glass skin" - en hud med en jevn, glatt og strålende overflate som ser ut som glass.

I Korea blir tonere vanligvis kalt ‘skins’, så 7 skin-metoden betyr 7 toner-metoden. Å legge til et produkt på huden din opptil 7 ganger kan virke litt merkelig. Du tenker kanskje, er ikke én gang nok?! Mange er kronisk dehydrerte i huden på grunn av varme, air condition og lignende. Ved å bruke 7 skin-metoden oppnår du en plumped og hydrert hud. Ved å legge på toner flere ganger får huden din absorbere mer av de fuktighetsgivende ingrediensene, ett lag om gangen. Dette gir deg til slutt en mer hydrert og sunnere hud. Når huden din er fullstendig hydrert, vil de andre produkter du bruker etter fungere bedre.

Før vi går inn på detaljene i denne teknikken, la oss først snakke om hva toner er og hvorfor det er viktig. Toner er en væske som du påfører på huden din etter rensing. Det hjelper til med å balansere pH-verdiene i huden din, fukte og forberede huden din for resten av hudpleierutinen din. Avhengig av hudtype og tilstand, har produktet ulike funksjoner som å tilføre fuktighet, redusere rødhet eller anti-aldringsegenskaper. Toner er også kjent som lotions og har en flytende konsistens. Noen er lette og klare som vann, mens andre kan ha en tynn gele- eller melkeaktig form. Det som er felles for dem alle er at de absorberes lett og har spesifikke funksjoner. 7 Skin-metoden er en svært effektiv måte å få de beste resultatene fra en toner.

 

Hva er 7 Skin-metoden?

La oss nå snakke om 7 Skin-metoden. Denne teknikken innebærer å påføre toner på huden din syv ganger på rad, slik at hvert lag får fullstendig absorbering før du påfører det neste. Tanken bak denne metoden er at den hjelper til med å gi dypt fuktighet til huden din, og forbedrer dens tekstur og utseende.

Når det gjelder 7 Skin-metoden, trenger du ikke å være så opptatt av tallet "7", det betyr nemlig ikke at du må påføre toner syv ganger. Tanken er å legge lag med toner til huden din føles komfortabelt fuktet. Du kan finne ut at huden din er glad og strålende etter bare noen få lag. Noen trenger få lag, andre trenger flere, dette varierer fra 3 til 7 lag. 

Hovedregelen her er å lytte til hudens behov og justere deretter. Hvis den føles fuktet før, er det ikke nødvendig å gjennomføre syv runder. Husk, alles hud er unik, så metoden tilpasses din huds behov.

 

Hvordan utføres 7 Skin-metoden?

Så, hvordan gjør du 7 Skin-metoden? Det er ganske enkelt å innføre the 7 skin metoden i din daglige rutine: 

  1. Velg en toner

Velg nøye ut en toner som passer godt for din spesifikke hudtype og behov. Det er viktig å se etter en toner som er fuktighetsgivende og samtidig ikke inneholder irriterende ingredienser som kan forstyrre hudens naturlige balanse. Nedenfor i artikkelen vil vi presentere noen av våre personlige favorittonere som er ideelle for å utføre 7 Skin-metoden.

  1. Rens

Rens ansiktet grundig som en del av din vanlige rutine for hudpleie. Et nyrenset ansikt danner den ideelle grunnlaget for påføring av toner. Denne grundige rensingen fjerner skitt, olje og rester fra huden, og forbereder dermed huden til å absorbere toneren fullstendig. Dette sørger for at toneren kan trenge dypt inn i porene og gi maksimal effekt. Ved å prioritere en grundig rensing før påføring av toner, sikrer du en optimal hudpleierutine som fremmer en sunn og strålende hud.

  1. Legg lag med toner

Begynn med å påføre det første laget med toner på huden din enten ved å bruke en bomullspad eller hendene dine.  Vi anbefaler at du bruker hendene dine, for å få mest mulig ut av toneren og for å unngå at bomullspaden absorberer en del av tonere. Klapp forsiktig toneren inn i huden, slik at den kan absorberes grundig. Det er viktig å la hvert lag med toner få tilstrekkelig tid til å absorbere helt før du går videre til neste lag. Gjenta denne prosessen for de påfølgende seks lagene av toner - det det antallet som er riktig for din hud. Ved å la hvert lag trekke helt inn før neste lag påfæres, sikrer du at huden din mottar den optimale mengden fuktighet og næring fra toneren, og resultere i en mer hydrert og strålende hudtone.

  1. Etter påføring av tonerlagene

Når du har påført alle lagene med toner, kan du fortsette med resten av hudpleierutinen din. Nå kommer den morsomme delen: 7 Skin-metoden kan også være et fantastisk alternativ til å bruke en vanlig fuktighetskrem. Ved å legge lag med toner flere ganger, skaper du et fuktighetsgivende skjold for huden din. Dette kan være spesielt flott for personer med fet eller kombinert hud, da det gir fuktighet uten å føles tungt.

Imidlertid, hvis du har veldig tørr hud eller bor i et veldig tørt klima, kan en lett fuktighetskrem fortsatt være din beste venn. Så, når det gjelder hudpleie, handler det om å finne det som fungerer best for deg og din herlige hud!

 

Hvor ofte bør du bruke 7 Skin-metoden?

Mange inkluderer 7 Skin-metoden i sin daglige hudpleierutine enten morgen eller kveld. Noen kan finne at de ikke trenger å gjennomføre 7 Skin-metoden hver dag. Det er ingen one-size-fits-all svar på hvor ofte du bør gjøre 7 Skin-metoden. Det er en fleksibel teknikk som du kan tilpasse til hudens behov og dine personlige preferanser. Start med å bruke metoden på dager hvor du føler at huden din er ekstra dehydrert, eller anvend den hver dag om huden din trenger det. Finn ut om morgen eller kveld er best for deg. 

 

Toneranbefalinger for The 7 Skin Method

La oss nå snakke om noen toneranbefalinger for 7 Skin-metoden. Når det gjelder 7 Skin-metoden, er det å velge riktig toner et avgjørende skritt for å oppnå optimale resultater for hudpleierutinen din. Riktig toner kan gjøre all forskjell, og bidra til å løse problemer som fuktighet, balanse og generell hudhelse. Som nevnt tidligere, er det viktig å velge en toner som fungerer godt for din hudtype. 

For tørr hud

HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner inneholder fermentert svart ris og bambus ekstrakt som gir en boost av antioksidanter, og Hyaluronsyre som gir intens fuktighet.

     

For irritert og rød hud

COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner inneholder 72,6% propolis esktrakt og 10% honning som virker antiinflammatorisk, antibakteriell og styrker hudbarrieren.

Mot linjer og rynker 

Skin1004 Madagascar Centella Probio-Cica Essence Toner er laget med fermentert centella asiatica fra Madagaskar som virker styrkende på hudens barriere. Probiotika i kombinasjon med ceramider skaper et ideelt mikrobiom som bremser aldringsprosessen.

For ekstra glow 
I'm From Rice Toner hydrerer huden din samtidig som den har en lysende effekt, og gir huden din en helt ny glød. 
 
Mot høy sebumproduksjon
TOCOBO - Vita Berry Pore Toner er vegansk og fri for alkohol. Den er formulert med 84% Sea Buckthorn, hibiscus, jordbær og E-vitamin for en ungdommelig glød og bedre balanse i sebumproduksjonen.
Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business