Solkrem trio value pack 1

Etude Sunprise Mild Airy Finish har en solbeskyttelsesfaktor på SPF 50+ PA++++, som utnytter mineralfiltre for å skjerme huden mot skadelige solstråler. Med en ikke-klebrig formel og en silkemyk lotiontekstur glir denne solkremen jevnt på huden og er skånsom selv mot sensitiv hud. Beriket med 20 forskjellige botaniske ingredienser, inkludert dvergjordrass-ekstrakt, aloe vera, portulaca oleracea-ekstrakt, acai-bær og acerola, tilfører denne solkremen ikke bare beskyttelse, men også næring til huden. Den naturlige formelen bidrar til å berolige stresset hud samtidig som den øker fuktighetsnivået, slik at huden føles frisk og velpleid.

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camellia er en praktisk solbeskyttelse i stiftform som gir deg enkel påføring og er ideell å ha med seg overalt. Denne solsticken kan brukes både over og under sminke, og er perfekt for alle som ønsker en matt og silkemyk hudfinish. Med en kombinasjon av mugwort og camellia tilfører den ikke bare solbeskyttelse, men også næring til huden din. Med sin lette og matte konsistens er denne solsticken et must-have for alle som ønsker å beskytte huden sin mot solens skadelige stråler samtidig som de opprettholder en feilfri og silkemyk hudoverflate.

 
 
 
 


Total: NOK 528,00 Førpris: NOK 787,00 inkl. mva.


Inneholder


Etude Sunprise Mild Airy Finish 55ml


Antall: 2

Etude Sunprise Mild Airy Finish er forsterket med SPF 50, beskytter huden mot tidlig aldring forårsaket av skadelig solstråling. Den ikke-klebrige og ikke-fete formelen påføres jevnt, mens de 100% mineralbaserte filterne gjør den trygg for sensitiv hud.
Les mer


Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia


Antall: 1

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia er en praktisk solbeskyttelse i stiftform som gjør det enkelt å påføre og ta med seg uansett hvor du går. Kan brukes over og under sminke. Passer godt til alle som ønsker en matt og silkemyk hud.
Les mer