Gå til innholdet

Vårens hudpleiefavoritter

Vårens hudpleie favoritter

Etter en lang, mørk og kald vinter kan de første solstrålene føles som en velsignelse og en påminnelse om at våren endelig er på vei. Solen gir også kroppen vår naturlig vitamin D, som kan bidra til å øke energinivået og humøret. Vårsolen kan også gi oss en følelse av fornyelse og håp, og inspirere oss til å utforske og oppdage nye ting. Det kan føles befriende å kunne slippe vinterklærne og endelig kunne nyte varme og lysere dager.

Huden vår har virkelig fått gjennomgå med lav luftfuktighet grunnet kulde og tørr inneluft. Dette har gjort fuktighetsbarrieren i huden svekket, noe som kan føre til tørrhet og kløe. Enkelte kan også oppleve en forverring av hudtilstander som eksem og rosacea.

Dobbelrens

Våren er en fin tid for pleie og fornyelse. Gi huden ny glød med å dobbelrense huden. Start med en  oljerens for å skånsomt fjerne sminke, svette og solkrem med Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil som inneholder mineralrikt dyphavsvann, Ceramide NP som tar vare på hudbarrieren og meadowfoam frøolje som virker mykgjørende og beskyttende. Følg opp med en vannbasert rens tilpasset din hudtype. Har du fet eller kombinasjonshud bør du prøve Axis-Y Sunday Morning Refreshing Cleansing Foam som virker regulerende på sebumproduksjonen med birch sap og grønn te.

Til den tørrere hudtypen er Skin1004 Madagascar Centella Ampoule Foam helt nydelig. Her får du tilført fuktighet samtidig som centella asiatica roer ned rødhet og irritasjoner.

Round Lab cleansing oil

Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil

Eksfoliering

Opphopning av døde hudceller kan gi ansiktet et livløst preg og i enkelte tilfeller føre til tilstoppede porer. Eksfoliering eller skrubbing av huden er en fin måte å motvirke dette og få frem gløden igjen. Huden vil føles mykere, se jevnere ut og sminken sitter bedre. For deg som ønsker en mild kjemisk eksfoliering så er Axis-Y PHA Resurfacing Glow Peel et utmerket valg. Produktet inneholder 10% PHA som gir en forsiktig peeling for å friske opp huden og få en askepotteffekt. PHA er en type syre som har lignende fordeler som AHA, men grunnet større molekyler er den mildere og dermed forårsaker lite eller ingen irritasjon.

Fysisk skrubb i nyere tid består ofte av myke korn som masseres inn i huden for å rulle vekk øverste døde hudcellelaget. Dette er skånsomt samtidig som du får økt blodsirkulasjon i ansiktet. Apricot Blossom Peeling Gel fra Beauty of Joseon er en lett og ikke-irriterende eksfoliering som kommer i en hygienisk tube. Teksturen på dette produktet er som en tykk gele med små myke kuler som løser seg opp ved bruk. Formulert med naturlige enzymer fra vårens første plomme blomster.

Toner

Bruk en toner for å plumpe huden med forfriskende fuktighet samtidig som den forbereder huden på de etterfølgende produktene. En toner som Etude Soon Jung PH 5.5 Relief Toner med Panthenol og Madecassoside er helt magisk beroligende og passer til alle hudtyper.  Mange opplever svekket hudbarriere i løpet av den kalde vinteren som har resultert i økt sensitivitet med rødhet, nupper og kløe. Denne toneren vil gi umiddelbar lindring og bedrer effekten av serumet og fuktighetskremen. 

Etude Soon Jung

Etude Soon Jung PH 5.5 Relief Toner

Serum

Serumet med wow-faktor som trender for øyeblikket er AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum som gir umiddelbar glød, demper rødhet og reduserer ujevn pigmentering. Produktet inneholder stjerneingrediensene niacinamide, risekstrakt og hyaluronsyre som gang på gang har bevist sine mange positive effekter. Er det et nytt serum du har planer om å teste ut, så la det bli dette! 

Axis-Y

AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum

Ansiktskrem

Hva er det som egentlig gjør K-Beauty fuktighetskremer så unike? En av tingene er helt klart ingrediensene som brukes, og for å unngå at du får en følelse av at det er noe tungt og ukomfortabelt som legges oppå huden, sørger de ulike merkene for å utvikle formler som er lette og enkle å absorbere. Samtidig vil produktene fortsatt gi masse næring til huden og selvsagt rehydrere den. Trenger du en krem som er spesielt formulert for å gi intens fuktighet til huden og styrke hudens barrierefunksjon så bør du prøve Round Lab 1025 Dokdo Cream. Den er rik på mineraler og antioksidanter som er gunstige for huden. Kremen inneholder også hyaluronsyre, som bidrar til å gi fuktighet og øker hudens elastisitet. 

Skulle du være en av de med akneutsatt sensitiv hud, kan ingredienser som houttuynia cordata og tea tre være en god venn i kampen mot kviser og inflammatoriske tilstander. Mary & May Sensitive Soothing Gel Blemish Cream er en lindrende krem som virker beroligende, kjølende og intensivt fuktighetsgivende med en ultralett og behagelig konsistens.

Mary & May

Mary & May Sensitive Soothing Gel Blemish Cream

Solkrem

Det finnes ingen god hudpleierutine uten en god solkrem! Ved å bruke en k-beauty solkrem av topp kvalitet, vil du nærmest umiddelbart kunne se fordelene den har for huden din, da den ikke bare vil beskytte den mot UV- og UVA stråler, men også kunne forbedre den generelle tilstanden til huden din. De som nærmest religiøst bruker solkrem daglig allerede fra ung alder, vil kunne glede seg over resultatene i fremtiden, når huden deres ser mer ungdommelig og glødende ut enn alle deres jevnaldrende. I likhet med alt annet innen hudpleie, er det å forebygge, langt bedre enn å behandle. Mixsoon Centella Sun Cream med SPF PA++++ 50 passer perfekt for deg som ønsker en lett krem som trekker fort inn uten å bli klebrig. Med Centella Asiatica virker den beroligende og avkjølende på irritert og følsom hud. Skulle du ønske en ektsra praktisk sun stick, eller solstift, så er Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia perfekt å ta med overalt. Den er mattende og kan brukes både under og over sminke. Formulert med pleiende planteekstrakter fra camelia, grønn te og mugwort får huden tilført antioksidanter og fuktighet. Overflødig talgproduksjon som gjør ansiktet blankt absorberes av den sebum regulerende ingrediensen Silica pulver som gir en glatt og silkemyk følelse gjennom hele dagen. 

Våren er en fin tid til å ta litt ekstra vare på deg selv. Hent varme og energi fra denne spirende delen av året til å ta en velfortjent pause i hverdagen. Mange opplever ro i sjelen når de utfører sin daglige hudpleierutine, nærmest som et beroligende rituale som er forutsigbart og som gjør godt for hudhelsen. Finn din gode rutine, uavhengig om du foretrekker tre trinn eller ti trinn. Det viktigste er at du er komfortabel med dine valg som passer til din hudtype og livsstil. 

Mixsoon Centella Sun Cream med SPF PA++++ 50

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business