Gå til innholdet

Hvorfor bruke oljerens i koreansk hudpleie?

Opplev magien med renseoljer!

Det er mange ulike måter å rense huden på, men om du virkelig har lyst til å skjemme bort huden din, vil en god oljerens være veien å gå. Hvis du tidligere har opplevd at du har renset huden for sminke og urenheter etter en lang dag, men fortsatt kjennes det ut som huden ikke er helt renset, vil du øyeblikkelig kjenne forskjell etter en oljerens.

Mange vil kanskje raskt ende opp med å tenke at en oljerens kun passer for de med en tørr hudtype, men sannheten er at en oljerens passer like godt til alle! Den delikate, men likevel kraftfulle naturen til oljerensen, er det som har gjort dem til et så populært produkt i hudpleie-industrien.

På denne siden vil vi gå gjennom alle fordelene med en oljerens, hvilke forandringer du kan forvente å se i huden din, og hvordan du skal bruke den. Så her er det bare å vinke farvel til dine hudproblemer og glede deg til å se din freshe, glødende hud.

 

Hvordan fungerer en oljerens?

Oljerens er et forholdsvis nytt produkt innen hudpleie-industrien og tok verden med storm når produktene først begynte å bli lansert, dette var et innovativt produkt som endret måten vi så på ansiktsrens. Populariteten kom gjerne fra deres magiske evne til å fjerne all sminke, smuss fra dagen og forurensing fra miljøet rundt oss, alt dette og samtidig etterlate huden renset i dybden.

Så hva er egentlig en oljerens? En oljerens er som navnet tilsier, en renseolje som har ulike typer oljer som sin hovedingrediens og som er utviklet med formålet om å rense huden din. Den vil effektivt fjerne sminke, smuss og overflødig sebum fra huden din, og vil jobbe sammen med hudens naturlige oljer i stedet for å konkurrere med dem. Til forskjell fra andre typer ansiktsrens, fungerer en oljerens rundt konseptet om at likheter fjerner likheter. Dette betyr enkelt og greit at oljene som er å finne i rensen, er tiltrukket mot oljene i huden din, og det er dette som gjør dem så effektive i å fjerne sminke, smuss, solkrem og andre oljebaserte produkter.

Få oljerens inn i hudpleierutinen din

Vi har satt sammen en enkel guide for hvordan du skal ta i bruk oljerens i hudpleierutinen din for å oppnå best mulig resultater. Følger du den klassiske K-Beauty hudpleierutinen som anbefaler dobbel rens, vil det være enkelt å tilføye en oljerens til hudpleierutinen din.

1. Start med tørr hud

2. Ha en passende mengde med oljerensen i håndflatene

3. Påfør oljen i ansiktet ditt og masser inn med sirkulære bevegelser

4. Ha et par dråper med vann på ansiktet for å skumme opp oljen og oppnå en melkete konsistens

5. Skyll grundig med lunkent vann

6. Fortsett med resten av hudpleierutinen din (eventuelt andre rens)

Fordeler med oljerens

Nå som vi har gått gjennom hvordan oljerens egentlig fungerer, kan vi ta en nærmere titt på hvilke fordeler de har. Grunnen til at denne typen rens har blitt så populær, er på grunn av hvor bra og likevel skånsomt den renser huden din. Den gir deg en rens som er ulik alt annet, og vil kunne kjennes revulosjonerende for hudpleierutinen din allerede etter første bruk.

Fordelene med oljerens overgår derimot evnen deres til å rense huden din. Ofte vil du se at produktene inneholder næringsrike ingredienser som også vil fylle på huden din med hydrering og også ha en styrkende effekt på den naturlig barrieren. Dette vil til syvende og sist resultere i en langt bedre balanse i huden din, hvor du vil oppleve mindre tørrhet og irritasjon, og få tilbake en ungdommelig glød hvor huden ser forfrisket ut.

Vanlige ingredienser å se i oljerens

Avhengig av hvilken oljerens du velger å gå for, vil du se at de kan inneholde en rekke ulike typer ingredienser. I likhet med de fleste andre K-Beauty hudpleieprodukter, vil du se at det gjerne er naturlige ingredienser du finner. Naturlige ingredienser kommer med en rekke ulike fordeler for huden din, og vil også kunne behandle ulike hudproblemer.

  • Tea Tree Oil – Flere ulike typer oljerens vil inneholde tea tree oil, en olje som brukes i mange ulike hudpleieprodukter. Den er kjent for sine anti-bakterielle og anti-septiske egenskaper, noe som gjør at den passer spesielt godt for de med en hud som ofte får kviseutbrudd eller har akne. Den har også evnen til å roe ned tørr hud og virker næringsgivende.
  • Rosehip Oil – Når du ser en oljerens som inneholder rosehip oil, også kjent som nypefrøolje på norsk, vil dette være ingrediensen for deg som ønsker å lysne og jevne ut hudtonen. Denne oljen er også kjent for sine regenererende egenskaper og vil også ha en anti-aldrende effekt, samt øke hudens elastisitet og kollagenproduksjon.
  • Jojoba Oil - Jojoba olje er perfekt for deg som sliten med en fet hud, denne oljen er nemlig godt kjent for å gi huden din godt med hydrering samtidig som den skaper balanse i hudens naturlige oljeproduksjon. Jojoba olje vil også jevne ut hudens tekstur, etterlate den mykere og smidigere, samtidig som at den vil gi en ordentlig boost med antioksidanter.

 

Vi deler noen av våre favoritter

Utvalget av gode oljerens innen K-Beauty er helt enorm, og til motsetning fra det mange tror, er ikke en oljerens forbeholdt kun en hudtype. Det finnes en oljerens for absolutt alle, uansett om du har tørr, fet eller kombinasjonshud. Vi har en rekke favoritter som er tilgjengelig i vår nettbutikk, men har plukket ut et par som vi ønsker å dele med dere.

Round Lab – 1025 Dokdo Cleansing Oil: Dette er en prisvinnende oljerens som vil skånsomt fjerne både sminke og sebum fra huden din. Rensen inneholder mineralrikt vann, samt ceramide NP som vil beskytte hudens naturlige barriere og meadowfoam frøolje som har en mykgjørende og beskyttende effekt. Rensen er også full av antioksidanter fra avokado- og nattlysolje.

Skin1004 – Madagascar Centella Light Cleansing Oil: En deilig og lett oljerens som fjerner både hudsminke og øyesminke effektivt, så effektivt at Skin1004 selv sier at du slipper en dobbelrens med denne. Rensen inneholder centella asiatica som virker fuktighetsgivende, har en lindrende effekt og behandler urenheter.

Anua – Heartleaf Pore Control Cleansing Oil: Her får du en mild, men likevel effekt oljerens som har blitt designet for å både fjerne urenheter og overflødig sebum fra huden og samtidig virke behandlende. Rensen er utviklet med heartleaf som er godt kjent for sine beroligende og rensende egenskaper, perfekt for de med akneutsatt eller irritert hud.

Some By Mi – Propolis B5 Glow Barrier Calming Oil to Foam: 2 i 1 rensen fjerner urenheter, sminke og overflødig sebum effektivt og raskt. Den er næringsgivende og vil behandle huden din ved hvert bruk, med ingredienser som er anti-bakterielle, beroligende og hydrerende. Den inneholder jojoba, kusymre og rapsolje, samt havre, kokos og eple.

Se alle våre oljerens her.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business