Gå til innholdet

Hvorfor bruke koreansk sminke?

Koreansk sminke for alle

Koreanske sminketrender handler om å omfavne myk, naturlig skjønnhet med et snev av leken glans. Det er som den ultimate fusjonen av glødende hud, subtile farger og unike teksturer som gir litt moro til din daglige rutine. Hvis du er opptatt av K-beauty, vil du legge merke til at det er mye fokus på å fremheve dine naturlige trekk med lette, duggfriske finish, myke blushes og delikate øyensminke. Nå skal vi guide deg gjennom noen av de viktigste trendene i år og gi deg noen produktanbefalinger fra vårt nyeste koreanske sminkemerke – Unleashia.

1. Glass Skin 2.0

Trenden med strålende, klar "glasshud" har videreført seg i 2024 og blitt bedre. Det handler fortsatt om å se glødende ut, men med vekt på å holde huden hydrert og frisk, fremfor superglossy. Målet er å oppnå en sunn glød som ser ut som om den kommer innenfra.

Prøv Unleashia Don’t Touch Glass Pink Cushion. Dette er et eksepsjonelt nydelig produkt som hjelper deg å oppnå den ettertraktede glasshud-looken. Denne cushion-foundationen er spesifikt designet for å gi en duggfrisk finish som reflekterer lys, og gir huden din en gjennomsiktig, nesten glassaktig glød. Den er perfekt for de som ønsker en hydrert, strålende hud uten å se oljete ut.

2. Akvarellblush

Blush blir mykere og mer diffus, nesten som en akvarellmaling på kinnene dine. I stedet for intense, pigmenterte farger, ser vi nå transparente, oppbyggbare formler som gir et hint av farge. Disse blushene gir deg en naturlig rødme og tilfører huden en subtil fargepop.

Du kan prøve Unleashia Glitterpedia Eye Palette i mykere toner som korall eller fersken, og bruke den på både øyelokkene og kinnene for en mer gjennomført, rødmende look.

3. Glitrende øyne

Subtilt skimmer rundt øynene gjør et stort comeback. Koreanske makeup-artister velger glitter eller skimrende øyenskygger som fanger lyset uten å være for prangende. Det er en myk måte å lysne opp looken din på og trekke oppmerksomhet mot øynene uten å trenge kraftig eyeliner eller mørke skygger.

Unleashia’s Get Loose Glitter Gel er et toppvalg for dette. Den er enkel å påføre og tilfører et delikat, eventyrlignende skimmer som løfter ethvert uttrykk.

4. Gradientlepper

Den ikoniske K-beauty gradientleppen forsvinner ikke. I år handler det om å blande to toner sømløst: en sterkere farge i midten som går over i mykere, naturlige toner rundt kantene. Tenk på det som en måte å få leppene til å se fyldigere ut, samtidig som de holdes lette og friske.

Bruk Unleashia’s Non-Sticky Dazzle Tint for å skape en fyldig, glossy gradienteffekt. Du kan starte med en mørkere leppestiftfarge i midten og deretter mykne opp kantene med en touch av gloss for perfekte kysse-lepper.

 

5. Lettere foundations

I stedet for tunge, matte foundations handler koreansk sminke om lette, pustende basemakeup-produkter som jevner ut hudtonen din uten å skjule din naturlige tekstur. Foundations med hudpleie-egenskaper som fukter og beskytter huden er essensielt.

Prøv Unleashia Satin Wear Healthy-Green Cushion. Dette produktet hjelper til med å skape en strålende finish, samtidig som det korrigerer farger og balanserer ut rødhet, noe som gir deg den friske gløden uten behov for tung dekning. De gir deg den "din hud, men bedre"-viben som er så populær i K-beauty akkurat nå.

Så der har du det—koreanske sminketrender handler om naturlig skjønnhet, myke farger og en sunn glød. Det handler mindre om å dekke til og mer om å fremheve det du allerede har. Enten det er duse lepper, pastelløyne eller den perfekte duggfriske huden, er koreanske sminketrender enkle, morsomme og svært anvendelige.

Det beste? Disse trendene er utrolig allsidige. Enten du går for en daglig minimal look eller vil leke med myke farger og nye teknikker, er det noe for alle. I tillegg, med alle disse sminkeproduktene som også inneholder pleiende ingredienser, tar du vare på huden din mens du ser ditt beste ut. Det er jo en vinn-vinn, ikke sant?

 

Adresse
Øvre Rælingsveg 176, 2008 Fjerdingby
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business