Gå til innholdet

BIODANCE SHEET MASKER - HVORFOR SÅ POPULÆRE?

BIODANCE SHEET MASKER - HVORFOR SÅ POPULÆRE?

Vi har endelig fått inn de etterlengtede Biodance-maskene som så mange av dere har ønsket!

Biodance er et koreansk skjønnhetsmerke som har tatt hudpleieverdenen med storm. Med klinisk testede produkter og EWG-grønnklassifiserte ingredienser, retter Biodance seg mot alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Deres fokus på kvalitet og sikkerhet har gjort dem til et pålitelig valg for mange. Produktene blir utviklet og produsert i Korea for å sikre høyeste standard.

Blant Biodances mest populære produkter finner vi Hydro Cera-nol Real Deep Mask og Bio-Collagen Real Deep Mask. Førstnevnte er en beroligende hydrogel-sovemaske som er perfekt for sensitiv og irritert hud. Den er beriket med D-Panthenol, ceramider og oligo-hyaluronsyre, som gir intens fuktighet og styrker hudbarrieren. På den andre siden tilbyr Bio-Collagen-masken en kraftig nattbehandling som strammer opp porene og forbedrer hudens elastisitet. Ved hjelp av lavmolekylære kollagenpeptider, niacinamid og hyaluronsyre, gir den huden en dyp fuktighet og et løft.

                            

Når du bruker disse produktene, er det som å gi huden en skikkelig dose kjærlighet og omtanke. Maskene påføres ren hud og virker gjennom natten, slik at de beroligende ingrediensene kan trenge dypt inn og bidra til å reparere og tilføre fuktighet. Bio-Collagen-masken fungerer best når den påføres før leggetid, da vil kollagenpeptidene jobbe effektivt med å stramme opp huden, slik at du våkner med et friskere utseende.

Hvordan bruker man dem?

Når du skal bruke Biodance natt-sheetmasker, renser du huden som vanlig før leggetid, og deretter påfører du masken. Du kan gjerne legge den på tidligere på kvelden mens du ser på favorittserien din, og la masken virke. Mens masken jobber, vil den gradvis bli mer og mer transparent, til den til slutt blir helt usynlig. Deretter (enten dagen etter hvis du sover med den, eller etter 3-4 timer med egentid eller kos med en god film) fjerner du masken, som vil etterlate huden strålende. Dette er den ultimate måten å oppnå den ekte "glass-skin"-look på.

Det er lett å forstå hvorfor folk har blitt helt gale etter disse to favorittene. Med sine effektive formler og fokus på hudens helse, tilbyr Biodance en luksuriøs og resultatorientert opplevelse som virkelig gjør en forskjell. Mange har sett store forbedringer i huden sin, noe som gjør disse maskene til uunnværlige deler av deres hudpleierutine.

Prøv du også, og del gjerne hva du synes om masken i feltet under produktet!

Adresse
Øvre Rælingsveg 176, 2008 Fjerdingby
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business