Gå til innholdet

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon har røtter fra bruken av “Hanbang” som er ordet for tradisjonell koreansk medisin. Med dette som inspirasjon bak merket, har de benyttet seg av kunnskapen til Joseon kvinner som er kjent for sin naturlige skjønnhet for å skape og utvikle hudpleie produkter. I stedet for å fokusere på å “pynte” på ansiktet, fokuserer Beauty of Joseon på å skape et rent lerret for å fremheve skjønnheten til dine naturlige trekk. Mens Beauty of Joseon ikke er et vegansk hudpleiemerke, er de ikke testet på dyr.

Hovedingrediensene i Beauty of Joseon produkter er ingredienser som har blitt brukt av Joseon kvinner for å oppnå deres feilfrie hud. Her har selskapet tatt i bruk kunnskapen som er skrevet ned i Gyuhap Chonseo, som kan oversettes til «Kvinnenes leksikon». Dette er en bok som ble skrevet av Joseon Dynastiet som dokumenterte råd for kvinners hudpleie. Helt fra rice bran til ginseng, er dette ingredienser som ble brukt på kvinner i det øverste 1%. Nå har heldigvis Beauty of Joseon tatt alle disse fantastiske ingredienser og brukt dem for å kunne utvikle produkter som er tilgjengelig for absolutt alle. Noe som er ganske unikt med dette merket er at de er utrolig mottakelige for tilbakemeldinger fra kunder og er alltid på utkikk etter måter de kan forbedre sine produkter. Når et merke som dette virkelig hører etter og skaper produkter tilpasset deres kunders behov, viser det at de virkelig er der nettopp for kundene.

Hva fokuserer Beauty of Joseon på?

- Inspirert av «Hanbang» ingredienser
- Kunnskap hentet fra Joseon kvinners naturlige skjønnhet
- Å skape produkter som er tilgjengelig for alle
- Tilpasse produkter til kunders behov og ønsker
- Ikke testet på dyr
- Naturlige ingredienser
- Produkter frie for parabener, sulfater og parfyme
- Å gjør huden sunnere og forbedre hudtonen

Beauty of Joseon's serum

Hudpleiemerket har riktignok en rekke ulike bestselgende produkter, men det er likevel noen av produktene deres som skiller seg ut mer enn andre. Her er det selvsagt deres serumer vi snakker om og vi har derfor sørget for å ha alle tre tilgjengelig i vår nettbutikk. Du vil kunne velge mellom deres Glow serumRepair Serum og en Calming Serum så du kan velge akkurat den som passer best for deg.

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide

 

Glow serum er det perfekt valget for deg som ønsker friskere, mer glødende hud. Dette produktet har kombinert kraften til propolis og niacinamide som vil lysne opp huden din og bringe liv til husten hud. Repair serumet er en lettvektig og nærende serum som er beriket med ginseng for å forbedre blodsirkulasjon, stramme opp huden og få huden din ungdommelig igjen. Til slutt har vi deres Calming serum som er perfekt for deg som vil roe ned irritert hud takket være ingredienser som grønn te og lotus rot.

Hanbang – Sunne ingredienser i Beauty of Joseon

Hanbang er det som er inspirasjonen bak Beauty of Joseon og det er i hovedsak tre ulike ingredienser som går igjen i deres produkter.

Den første av dem er ginseng som i lang tid har blitt sett på som dyrbar urtemedisin gjennom koreansk historie. Denne ingrediensen gjør en fantastisk jobb i å forebygge tidlig aldring av huden og inneholder virkestoffet «saponin» som også forebygger pigmentering i huden og rynker forårsaket av UV-stråler i tillegg til å fremme hydrering.

Den andre Hanbang ingrediensen er grønn plomme og har blitt omtalt som det grønne middelet i lang tid og har blitt brukt som en urtemedisin. Grønn plomme inneholder naturlige AHA ingredienser sånn som sitronsyre og spiller en stor rolle i å aktivere keratinocytter (overhudceller) og hjelper å forsiktig fjerne døde hudceller og urenheter fra hudens overflate.

Den tredje ingrediensen er ris og ris har blitt brukt som en sunn matvare og hudpleie-ingrediens i lang tid gjennom koreansk historie. Rice bran er rik på aminosyrer og mineraler og har evnen til å både lysne og gi fuktighet til huden i tillegg til å spille en stor rolle i å berolige sensitiv hud.

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

 

Deres solkrem Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ ble umiddelbart en stor suksess etter lansering og en superstjerne på sosiale medier. En solkrem med høy beskyttelse og en ultralett konsistens som passer til alle. Den inneholder hele 30% risektrakt som har naturlig høyt innhold av vitamin B, C og E samtidig det har beroligende og beskyttende egenskaper. Ris er en populær anti-age ingrediens som både er lett å oppdrive og rimelig å fremstille. I tilleggfinner man også Probiotiske ingredienser som Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract og Lactobacillus/Rice Ferment som er ekstremt positive for hudens naturlige beskyttelse og gjenoppbygging av barrieren. 

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business