Gå til innholdet

AXIS-Y – Naturlige ingredienser huden elsker

Axis-Y er et K-Beauty merke som har full fokus på gode løsninger for alle hudens utfordringer og behov, uansett hva det måtte være. Produktene som dette selskapet utvikler er laget for å gi deg løsninger på hudproblemer som gjerne kommer fra klimaet rundt oss. Axis-Y jobber med kunnskapen om at alle er forskjellige og unike, noe som også lagt grunnlaget for å skape hudpleie som er personlig, ved å kun bruke de beste og mest effektive naturlige ingrediensene.

Ved å ta i bruk produkter fra Axis-Y vil du enkelt og effektivt kunne takle hudproblemer ved hjelp av ett produkt om gangen. Vi er også utrolig glade for å kunne fortelle at Axis-Y er et vegansk hudpleiemerke som ikke tester på dyr, og produktene deres har det høyeste kvalitetsnivået og er helt frie for alle animalske produkter. Hudpleien deres er det perfekte valget for alle som velger å leve en vegansk livsstil og produktene holder en koreansk «Vegan Assosiation» sertifisering.

Hva fokuserer Axis-Y på?

  • Produkter som er 100% veganske
  • Å være inkluderende
  • Høy kvalitet på alle ingredienser
  • Din unike skjønnhet
  • Naturlige og effektive produkter
  • Inspirert av klimaet rundt oss

Et hudpleiemerke som er inklusivt

For selskapet Axis-Y er det å skape og å utvikle ren hudpleie bare starten på hva de ønsker å kunne tilby sine kunder. De jobber hele tiden for å kunne tilby mer, by på noe bedre og fortsette utviklingen av produktene deres til å bli enda bedre enn hva de er i dag. En av de viktigste grunnene til dette, er at Axis-Y beskriver seg selv som er inklusivt merke som har en fri sjel.

Selskapet er fylt med energi og mye personlighet, samtidig som at de sørger for å holde seg oppdaterte på aktuelle trender og nå ut til den yngre delen av befolkningen, oppfattes de også som kloke. Ett av målene til Axis-Y er å hjelpe alle sine kunder å holde seg tro mot seg selv og å hjelpe brukere å bli en bedre versjon av seg selv.

Axis-Y ønsker å sende ut gode og positive vibber, i form av rene og klimabevisste valg de tar når de utvikler hudpleieproduktene sine. Ved å ta i bruk deres produkter, vil du kunne gi deg selv den beste huden du noen gang har hatt i løpet av livet. Her er nemlig ikke fokuset på å oppnå noen uoppnåelig skjønnhetsideal, her handler det om å dyrke ditt beste jeg, og å bli den beste versjonen av deg selv.

Hudpleie med en personlig vri

Hos Axis-Y er det samfunnet de selv har skapt sammen med alle deres brukere som er i fokus, et inkluderene og åpent samfunn hvor alle er velkomne. Selskapet er alltid åpne for å ta imot tilbakemeldinger fra deres kunder, da de selv forteller at det er nettopp folkene rundt som gjør Axis-Y komplett.

Axis-Y ønsker å hjelpe andre med å lære mer om seg selv, å kunne ta bedre vare på seg selv og å elske seg selv høyere gjennom livets opp- og nedturer. De forteller at alle fortjener tross alt å gå med hodet høyt hevet, uansett hvor man måtte ønske og at dette starter med å ta godt vare på seg selv, både på innsiden og utsiden.

Det er ingen hemmelighet at det kan være vrient å finne riktig hudpleierutine eller riktig hudpleieprodukter, med så mange ulike hudtyper der ute, forskjellige klimaer og ulike livsstiler er det mye som spiller inn. Her er det mye å lære om seg selv og hvordan en på best mulig måte kan ta vare på huden sin, men det er nettopp her Axis-Y kommer inn i bildet.

6+1+1 serien fra Axis-Y

Axis-Y sin 6+1+1 avanserte formel er det perfekte eksemplet på innovasjon fra dette selskapet. Denne formelen betyr at de har fokusert på å bruke 6 ulike typer planteekstrakter i deres produkter, ekstrakter som har blitt bevist at har en sunn og fordelaktig virkning på huden. 

Det første 1-tallet som følger, betyr at hver av deres produkter inneholder kun 1 spesifikk ingrediens som brukes for å behandle eller fikse et utvalgt hudproblem. Til slutt, forteller det siste 1-tallet at de benytter seg av #1 avansert teknologi for å kunne by på ingredienser og næringsstoffer av den høyeste kvaliteten.

En rekke favoritter fra Axis-Y

Hudpleiemerker som Axis-Y er den typen som både har fokus på å skape produkter som vil være klassikere og kunne brukes generasjon etter generasjon, men holde seg også oppdaterte på nye trender og utviklingen av nyheter. Dette gjør at utvalget av produkter virkelig er imponerende, og det skal godt gjøres å bare plukke ut noen få favoritter. 

Hos oss finner du både kult-klassikerne fra Axis-Y som forbrukere velger igjen og igjen med god grunn, men også en rekke av nyhetene deres. Nedenfor har vi listet opp noen av Axis-Y produktene vi elsker.

Axis-Y: Dark Spot Correcting Glow Serum – Et serum for deg med ujevn hudtone og pigmentering, hvor serumet lysner pigmentflekker og også virker utglattende. Ingredienser som niacinamide, beta-karoten og havtorn virker anti-aldrende, gir glød og minsker synligheten av porer.

Axis-Y: Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule – En ampoule som gir dyp hydrering og inneholder ingredienser som lakrisrot-ekstrakt, centella asiatica og aloe vera. Gir masse antioksidanter i tillegg til å virke beroligende og anti-inflammatorisk.

Axis-Y: New Skin Resolution Gel Mask – En gel maske med unik formel som inneholder ingredienser som centella asiatica, niacinamide og sjøgress. Virker beroligende og kjølende i tillegg til å styrke hudens barriere.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business