Solkrem trio value pack 2

Solkrem-trio bestående av 1 Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++og 2 Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camellia. 

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camellia gir effektiv solbeskyttelse med en mattende effekt. Med SPF 50+ og PA++++ gir den høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, perfekt for daglig bruk. Den er praktisk og enkel å bruke, og den hygieniske stiftformen gjør den ideell å ta med seg overalt. Den lette, ikke-klebrige formelen kan brukes på ansiktet, leppene og andre utsatte områder. Egnet for fet eller kombinert hud, regulerer den talgproduksjonen med Silica pulver, og tilfører fuktighet og antioksidanter fra grønn te, kamelia og mugwort.

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en populær solkrem uten hvit hinne. Med kjemiske filtre og en behagelig tekstur gir den ansiktet en vakker glød uten å føles klissete. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og absorberes raskt. Med 30% risekstrakt, rikt på vitamin B, C og E, har den beroligende og beskyttende egenskaper. Probiotiske ingredienser som Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract og Lactobacillus/Rice Ferment bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelse og hudbarriere.


Total: NOK 528,00 Førpris: NOK 777,00 inkl. mva.


Inneholder


Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ 50ml


Antall: 1

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics er en økologisk solkrem med 30% risekstrakt og probiotika. Med høy UV beskyttelse i kombinasjon med pleiende og og styrkende ingredienser er denne kremen helt fri for duft, eteriske oljer og silikon.
Les mer


Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia


Antall: 2

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia er en praktisk solbeskyttelse i stiftform som gjør det enkelt å påføre og ta med seg uansett hvor du går. Kan brukes over og under sminke. Passer godt til alle som ønsker en matt og silkemyk hud.
Les mer