Gå til innholdet

Blessed Moon

Blessed Moon – Maksimer din naturlige skjønnhet

 

Blessed Moon – et K-Beauty merke, ble etablert i 2018 og har siden den gang vokst enormt mye på kort tid, både i Korea og også i resten av verden hvor K-Beauty hudpleie og make-up stadig blir mer populært. Fokuset hos Blessed Moon ligger i å skape og å utvikle produkter av topp kvalitet, levert i stilig innpakning og samtidig alltid være progressive innen bransjen deres. De produserer make-up og hudpleie som virkelig fanger oppmerksomheten din og som passer like godt til alle.

 

Målet til produktene hos Blessed Moon er å kunne levere både hudpleie og make-up produkter som vil tillate brukere over hele verden, å maksimere sin egen naturlige skjønnhet. De tror også på at alle mennesker er velsignet med sin egen sjarm, fra den dagen de ble født. De mener også at det er deres produkter som vil gjøre det mulig å få frem ditt fulle potensiale. Alle produktene fra Blessed Moon er produsert i Korea, noe som forsikrer kvaliteten på både ingrediensene som brukes og sluttproduktet.

 

Hva fokuserer Blessed Moon på?

 

-         Produkter av topp kvalitet

-         Anvendelige produkter som kan brukes av alle

-         Innbydende innpakning og design

-         Å maksimere brukerens naturlige skjønnhet

-         Produkter produsert 100% i Korea

-         Hjelpe brukere å oppnå sitt fulle potensiale

-         Produkter som kan taes med på farten

 

Hudpleie med plantebaserte ingredienser

 

I Blessed Moon sine hudpleieprodukter, vil du se at det gjennomgående er et høyt bruk av plantebaserte ingredienser. Deres Vita Kit produkter, som er noen av deres bestselgende produkter, består av tre ulike «kapsel» produkter hvor en beholder kommer med 31 ferdigporsjonerte produkter.

Det er blant annet i disse produktene at du vil se bruken av effektive, trygge og hudvennlige ingredienser tatt rett fra naturen. Et Grønn Te kompleks som brukes inneholder hele 15 vitaminer alene, som vil gi fantastiske effekter på huden som å virke beroligende, beskyttende og fuktighetsgivende.

 Blessed Moon Vita Kit #Water Kit

En annen unik ingrediens du finner i flere av produktene deres, er «Galactomyces Ferment». Dette er rett og slett et bi-produkt av sake som er fylt av deilige probiotika og har en fantastisk effekt på både kropp og hud. Denne ingrediensen som har både aminosyrer og vitamin B i seg, vil ha en løftende effekt på huden og dermed også gi en ny og ungdommelig glød.

 

 

Make-up produkter som varer og varer

 

Blessed Moon har riktignok et stort fokus på å utvikle make-up produkter som ser innbydende ut, men det er ikke på bekostning av kvalitet. En rød tråd i alle deres make-up produkter er nemlig at de skal være langvarige og holde gjennom hele dagen. Dette gjør produktene deres spesielt effektive for de med en fetere hudtype, da du slipper å bekymre deg for om produktet vil skli ut, falme eller gnis bort i løpet av dagen.

 Blessed Moon Like A Shadow #Modern Times

I deres «Like A Shadow» øyeskygger, vil du se at de er formulert med et «Sebum Control», noe som er tilsatt nettopp for at øyeskyggen skal holde seg på plass over lang tid. Dette kan du også se i deres I'm Mute leppeprodukter, som igjen er utviklet for å vare lenge. Vannfaste produkter er også å finne i deres kolleksjon, noe vi ser på både deres vannfaste eyeliner og også den vannfaste maskaraen med det morsomme navnet «Tiny Monster».

 Blessed Moon Tiny Monster Mascara #Black

 

Så hos Blessed Moon kan du være sikker på at du får produkter av topp kvalitet som ikke bare ser bra ut, men også kjennes gode ut på huden og vil vare og vare.

Adresse
Stallbakken 9, 2005 Rælingen , 2005 Rælingen
Telefon
40051057
E-postadresse
kundeservice@utseende.no
Foretaksregisteret
926590685 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business